На що варто звернути увагу при покупці дитячого взуття?

На що варто звернути увагу при покупці дитячого взуття?

13.05.19 21:45 0 3378

Існує безліч критеріїв вибору взуття для дітей. Саме тому купити якісну пару насправді дуже проблематично. Багато магазинів, особливо невеликих, запевняють, що їх взуття прослужить довгі роки. На ділі ж куплені туфельки, як правило, псуються вже через 2-3 тижні.

Далі, ми дамо корисні поради щодо правильного вибору, а розповість нам про це співробітник інтернет- магазину https://ilovemommy.com.ua/, в якому на регулярній основі проводиться розпродаж дитячого взуття.
На що потрібно звернути увагу при покупці взуття для дитини?

Де б ви не купували взуття, обов'язково перевіряйте наступні фактори:

  1. Якість. Ціна не завжди впливає на якість. Але здебільшого, виявивши дуже низьку вартість, варто задуматися. При покупці завжди звертайте увагу на пошиття і рядки, а також на матеріал. На черевичках не повинно бути потертостей або подряпин.
  2. Матеріал. Вважається, що взуття повинно бути зроблене виключно з натуральних матеріалів. Найкраще зі шкіри. Цей вид матеріалу хороший тим, що шкіряні черевики або туфельки в процесі носіння адаптуються до власника. Через деякий час шкіряне взуття приймає форму ніжки дитини. До того ж, шкіра куди більш гігієнічна, ніж інші матеріали. Правда, якщо ви вважаєте, що носіння шкіри вкрай негуманне по відношенню до її колишніх власників, вибирайте взуття, зроблене зі штучного нубуку або синтетики. Нубук відмінно підійде для сухої та прохолодної погоди. У випадку синтетики обов'язково перевіряйте її якість. Сучасні синтетичні матеріали не пропускають воду всередину та виводять вологу, нормалізують потовиділення. У такому взутті дуже комфортно: і ходити, і бігати.
  3. Форма. В першу чергу, орієнтуйтеся нема на моду, а на комфорт малюка. Носок взуття повинен бути широким і круглим, щоб пальчики дитини відчували себе вільно. Гостроносе взуття залиште для більш старших дітей. По можливості, вибирайте те взуття, яка добре фіксує голеностоп. Ви упізнаєте такі моделі по застібці. Від низу до верху взуття буде йти шнурівка, липучки або ж замочок, надійно фіксують ногу.
  4. Устілка. Вибирайте устілки з натуральних матеріалів. Це може бути шкіра, або ж більш економний варіант - текстиль. Перфоровані устілки дають можливість повітрю циркулювати, щоб ніжки не потіли.
  5. Підошва. Вона повинна бути гнучкою і досить жорсткою. Якщо у вас немає можливості приміряти взуття, дізнайтеся, як згинається черевик. Правильне взуття повинно легко згинатися навпіл. Ще один важливий момент - малюнок на підошві. Це називається рифлена частина. І чим вона більше "мудрована" і чарункова, тим - менш слизька, ніж всі інші види взуття. Можливо, в ній у вашого малюка не вийде ковзати в коридорах будівель. Але і посковзнутися на дорозі він теж не зможе.
  6. Задник. Щоб п'ята не виверталася в сторону під час ходьби, задня частина взуття повинна бути високою та досить жорсткою. Натисніть на задню частину взуття пальцем, і перевірте наскільки вона прогинається. Задник повинен пружинити.
  7. Каблучок. Багато діток хочуть взуття з каблучком, зокрема, дівчатка. Але варто враховувати висоту каблука. Поки дитині не виповнилося хоча б 13 років, ця частина черевика повинна бути не вищою 1 см. Причому і у хлопчиків, і у дівчаток. Такий маленький каблучок на будь-якому взутті допомагає ході правильно розвиватися. До того ж, сантиметровий каблук сприяє утриманню рівноваги, щоб малюк не завалювалася.
  8. Вага. Дитяче взуття має бути легким. В іншому випадку малюк швидко втомиться.
  9. Супінатор. Якщо він необхідний, то обов'язково має бути м'яким.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ