На Рівненщині за незаконне заволодіння чужим майном та збут підроблених грошей двом особам повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід

На Рівненщині за незаконне заволодіння чужим майном та збут підроблених грошей двом особам повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід

14.05.19 10:44 0 550
Прокуратурою області повідомлено про підозру двом особам у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. ч. 1, 2 ст. 199, ч. 2 ст. 190 КК України (заволодіння чужим майном шляхом обману, що завдало значної шкоди потерпілому; зберігання, придбання, збут підроблених грошей).

В ході досудового розслідування слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції в Рівненській області встановлено, що 32-річний житель м. Рівне реалізовуючи свій злочинний намір направлений на збагачення, придбав підроблені гроші (іноземну валюту), яку зберігав, а у грудні 2018 року та січня 2019 року збував на території Рівненської області.

Під час обшуку за місцем проживання злочинця правоохоронці вилучили іноземну валюту з ознаками підробки.

Також з'ясовано, що 29-річний житель Рівненщини шляхом обману заволодів чужим майном, а саме грошовими коштами, які належать одному із власників пункту обміну валюти у м. Рівне, використовуючи сім-карту з абонентським номером мобільного телефону останнього, чим заподіяв шкоду у сумі понад 130 тис. грн.

За ініціативи прокуратури області одному із підозрюваних за ч. 2 ст. 199 КК України обрано запобіжний захід у виді – тримання під вартою, а іншому за ч. 2 ст. 190 КК України – цілодобовий домашній арешт.

На даний час досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Вінничина: зі святом ...

КОМЕНТАРІ