Трьом особам,які намагалися переправити осіб через державний   кордон України повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід

Трьом особам,які намагалися переправити осіб через державний кордон України повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід

14.05.19 10:23 0 494
Прокуратурою області у квітні поточного року повідомлено про підозру трьом особам у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 332 КК України, яке полягало у наданні порад, вказівок, певних домовленостей, засобів перетину осіб через державний кордон України.

В ході досудового розслідування встановлено, що троє мешканців Рівненської області з метою отримання прибутку, за попередньою змовою організовували переправлення через державний кордон поза пунктами пропуску двох осіб, які намагалися уникнути кримінальної відповідальності на території України.

Вартість таких послуг становила 600 доларів з кожної особи.

Судом усім трьом підозрюваним обраний запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

У кримінальному провадженні слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції в Рівненській області проводяться необхідні слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне та всебічне з'ясування всіх обставин події.

Довідково: відповідальність за вчинення вказаного злочину, передбачена у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 9 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: після втручання ...
Наступна новина: У Луцьку затримали крадія

КОМЕНТАРІ