На Вінниччині затримано організовану злочинну групу,яка через всесвітню мережу Інтернет,збувала особливо небезпечні наркотичні засоби

На Вінниччині затримано організовану злочинну групу,яка через всесвітню мережу Інтернет,збувала особливо небезпечні наркотичні засоби

14.05.19 11:14 0 1095
Відділом нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, прокуратури Вінницької області, спільно з СУ ГУНП України та УПН ГУНП у Вінницькій області викрито, організовану злочинну групу, якою у продовж 2018 року, на території міста Вінниці, через всесвітню мережу Інтернет, шляхом здійснення прихованих закладок з використанням месенджеру – «Telegram», здійснювався збут особливо небезпечних наркотичних засобів, обіг яких заборонено – «канабіс» та «екстракт канабісу», психотропної речовини, обіг якої обмежено – «метамфетамін» та особливо небезпечних психотропних речовин, обіг яких заборонено – «диметоксіамфетамін», «PVP», «ЛСД», «ТГК», «2C-D-NBOMe (25D-NBOMe)», «2C-N-NBOMe (25N-NBOMe)», «2C-B-NBOMe(25B-NBOMe)» та «2C-N-NBOMe (25N-NBOMe)» в особливо великих розмірах.

Членам організованої групи, до якої входили молоді люди, повідомлено про підозру у вчиненні особливо тяжких кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 307 КК України.

На даний час досудове розслідування йде до завершення.

Довідково: санкцією ч. 3 ст. 307 КК України встановлено кримінальну відповідальність у виді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Прокуратура області ...

КОМЕНТАРІ