На Тернопіллі степан Барна привітав медсестер з їх професійним святом

На Тернопіллі степан Барна привітав медсестер з їх професійним святом

14.05.19 10:36 0 477
Урочистості з нагоди Всесвітнього дня медичної сестри та 10-ої річниці Тернопільської асоціації медсестер відбулися в обласній психоневрологічній лікарні. Привітали представниць цієї професії, які з'їхалися на святкування з усієї області, керівники області.

Загалом на Тернопільщині є 9 тисяч медсестер і медбратів. Тому це дуже чисельна та відповідальна професія. «Я вас вітаю з роботою, яку ви проводите, – звернувся до присутніх на урочистостях голова ТОДА Степан Барна. – Протягом останній п'яти років зміни в систсемі охорони здоров'я очевидні. Адже наша мета, як ми собі поставили, надання не тільки кількості, а й якості медичних послуг. І ми маємо оновлену інфекційну лікарню в Тернополі, обласний перинатальний центр, кардіоцентр, оновленні відділення в університетській та психоневрологічній лікарнях, відновлені лікарні у районах. Ці спільні зусилля обласної влади та держави дають результат – і ми уже говоримо про таке явище як медичний туризм, бо працюємо задля того, щоб пацієнти з нашої області та інших областей могли лікуватися тут, а не шукати допомоги деінде».

Саме тому, наголосив Степан Барна, маємо продовжувати уже розпочате, щоб вивести медицину Тернопільщини на відповідний високий рівень. «Тож усім успіхів і нехай добро, яке ви робите, повертається до вас сторицею», – побажав голова ТОДА.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1721648454605399

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ