Волинь: після втручання прокуратури на Ківерцівщині розшукано та направлено для відбування покарання засудженого до арешту

Волинь: після втручання прокуратури на Ківерцівщині розшукано та направлено для відбування покарання засудженого до арешту

14.05.19 10:19 0 485
На виконання вказівки Маневицької місцевої прокуратури засудженого, вирок щодо якого набрав законної сили, розшукано та направлено в установу відбування покарань.

У ході проведення перевірки дотримання Ківерцівським відділом поліції вимог Кримінального процесуального та Кримінально-виконавчого кодексів України при виконанні вироків, які набрали законної сили та якими призначено покарання у виді позбавлення волі на визначений строк, прокурори з'ясували, що поліцейськими не вжито жодних заходів задля виконання вироку суду, яким 29-річного громадянина засуджено до арешту на строк 3 місяці.

Упродовж встановленого законодавством терміну засудженого для відбування покарання не направлено, заходи задля його розшуку не проводилися, місце перебування чоловіка не встановлене.

Відтак прокуратурою внесено вказівку про усунення порушень вимог законодавства, на виконання якої засудженого розшукано та доставлено для виконання покарання.

Вирішується питання про притягнення до відповідальності працівників поліції, які допустили порушення вимог закону.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ