Чернігів: КП "Муніципальна варта" слідкує за дотриманням правил благоустрою

Чернігів: КП "Муніципальна варта" слідкує за дотриманням правил благоустрою

15.05.19 08:47 0 1943
Традиційно на розширеній нараді у міській раді 14 травня, обговорювалося питання дотримання правил благоустрою на території Чернігова.

Начальник КП "Муніципальна варта" Віталій Хрустицький продемонстрував фотозвіт та зазначив, що усі зауваження, які зафіксували за попередній період, виправлені. Окрему увагу звернули на написи з рекламою продажу наркотиків, що дуже часто зустрічається на стінах будівель по місту.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко звернувся з проханням до керівників АТ «Облтеплокомуненерго», КЕП «Чернігівська ТЕЦ ТОВ фірми «ТехНова», «Чернігівобленерго» та інших підприємств, що мають технічні приміщення, негайно зафарбувати ці написи.

- На усіх технічних приміщеннях потрібно написи зафарбувати. Більшість чернігівців мало розуміє, що вони означають, але фактично це реклама продажу наркотиків. Давайте всі разом вирішувати це негативне питання, - зазначив Владислав Атрошенко.

Віталій Хрустицький додав, що КП «Муніципальна варта» близько 30 таких написів зафарбовує щотижня.

Переглядаючи світлини із зображенням нововиявлених порушень благоустрою, міський голова зазначив, що зламані дитячі гойдалки, пісочниці, лави та паркани біля під'їздів потрібно відремонтувати, а сміття на прибудинковій території треба вивезти у найкоротший термін.

Цього разу більшість зауважень стосувалися ОЖБК. Начальник КП «Муніципальна варта» пояснив, що у них найбільша по обслуговуванню територія, і довгий час у напрямку покращення інфраструктури тут нічого не робилося.

На фото виправлені зауваження

На фото - нові зауваження

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів опинився у ...

КОМЕНТАРІ