Автоматичні вимикачі Schneider Electric - Easy 9

Автоматичні вимикачі Schneider Electric - Easy 9

16.05.19 21:25 0 2966

Лінійні автомати захисту серії Easy9 - це нова пропозиція компанії Schneider Electric для житлового та комерційного будівництва. Автоматичні вимикачі Schneider Easy 9 відповідають всім технічним і екологічним нормам сучасних стандартів. Це спеціальна серія, що була випущена компанією для надійного захисту ліній електричних ланцюгів від струмів короткого замикання і перевантаження, при цьому ціна на пристрої захисту Easy9 максимально оптимізована для бюджетного сегмента ринку електрообладнання.

Чому вигідно купити автоматичні вимикачі Easy9 від Schneider-Electric?

Компанія Schneider Electric при виготовленні свого обладнання піклується про якість, довговічності, безпеки та багатьох інших критеріях, що дозволяють створювати надійний продукт:

  1. Досить широкий вибір за номіналом. Автомати від 6 до 63 Ампер.
  2. Захист однофазних і трифазних мереж. Автомати Easy 9 це модульні пристрої 1, 2, 3, 4-полюсного виконання.
  3. Характеристика спрацьовування: «B», «C» досить для побудови надійного та правильного захисту в побутових і комерційних цілях.
  4. Автоматичні вимикачі Schneider Easy9 є хорошим інструментом європейської якості за найвигіднішою, а головне доступною ціною.

Easy9 перевага нових автоматичних вимикачів Schneider-Electric:

  • Технологічна платформа 4-го покоління. Всі вироби серії Easy9 проектуються, виготовляються і тестуються з урахуванням сучасних тенденцій розвитку відросли.
  • Технологія «миттєвого включення». Автомати Easy9 мають надійні механізми включення / відключення струмопровідних клем.
  • Селективний захист від струму. В автоматичних вимикачах Ізі9 Шнайдер Електрик безпомилково дотримано селективне спрацьовування при спільному використанні на одній лінії автоматів з часовими-струмовими характеристиками C і B.
  • Надійне підключення. У всіх видів продукції Easy9, в тому числі та в автоматах захисту, застосовуються безпечні клеми, які гарантують надійне і безпечне підключення провідників.
  • Міцний корпус автомата. Спеціальний ABS-пластик, з якого зроблені автомати Easy9 не береться деформації при тривалій експлуатації, а так само не виділяє шкідливих речовин при робочому нагріванні в процесі роботи пристроїв.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Компания EGLO: сохранение ...
Наступна новина: Лампы для выращивания ...

КОМЕНТАРІ