Тюремники заперечують інформацію про спробу самогубства в’язнів Лук’янівського СІЗО

Тюремники заперечують інформацію про спробу самогубства в’язнів Лук’янівського СІЗО

17.05.19 08:41 0 629
У Державній кримінально-виконавчій службі заперечують інформацію правозахисників про спробу самогубства трьох ув'язнених Лук'янівського СІЗО.

Як повідомила Радіо Свобода прес-секретар Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Інна Попова, інцидент стався з одним в'язнем, чия ім'я не уточнюється. При цьому він не різав вени, як повідомляли правозахисники, а подряпав собі шкіру, зазначила вона. За словами представника ДКВС, в'язень таким чином протестував проти утапування до іншого місця утримання. Куди саме мали етапувати ув'язненого, вона не уточнила.

Напередодні у правозахисному об'єднанні «Синдикат» заявили, що троє в'язнів Лук'янівського СІЗО спробували вчинити самогубство через намір адміністрації етапувати їх до Харкова.

«Троє в'язнів Лук'янівського СІЗО, серед яких і незаконнозасуджений фермер Василь Бондар, перерізали собі вени у знак протесту проти намагань адміністрації етапувати їх у колонії Харкова, де їх життю та здоров'ю загрожуватиме небезпека. Тривалий час Василю Бондару не надавалася необхідна йому медична допомога», – мовиться у повідомленні. /**/ /**/ /**/

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Комітет парламенту ...
Наступна новина: Что лучше для стока – ...

КОМЕНТАРІ