Понад півтори тисячі старшокласників Тернопільщини проходять військовий вишкіл на базі окремої артилерійської бригади ОК «Захід»

Понад півтори тисячі старшокласників Тернопільщини проходять військовий вишкіл на базі окремої артилерійської бригади ОК «Захід»

17.05.19 08:26 0 714
На Тернопільщині військово-патріотичне виховання молоді серед пріоритетів у артилеристів окремої артбригади ОК «Захід». Цими днями на базі навчального центру військової частини у селі Біла проходять традиційні щорічні військові вишколи старшокласників області. Участь у навчально-польових зборах, які відбуваються у рамках допризовної підготовки, беруть понад півтори тисячі юнаків.

Військовослужбовці-артилеристи забезпечують проведення занять, інструктують на навчальних місцях під час виконання практичних вправ зі стрілецької зброї та надають спорядження. Для військовослужбовців даний захід актуальний оскільки він орієнтований на формування у молоді готовності до захисту Батьківщини, розвиває бажання здобувати військові професії та проходити службу у Збройних Силах України.

– Продовжуємо планомірно виховувати у наших вихованців почуття патріотизму, тобто доброго відношення до Вітчизни. Головне завдання – дати зрозуміти старшокласникам що таке бойова стрільба, відчути автомат та запах пороху, – каже директор тернопільської школи допризивної підготовки підполковник Валерій Бондар.

Василь Лабай, спеціальний кореспондент Інформагентства Міноборони.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ