Ще десять фіналістів «Євробачення-2019» визначать у Тель-Авіві

Ще десять фіналістів «Євробачення-2019» визначать у Тель-Авіві

17.05.19 08:51 0 459
16 травня о 22:00 за київським часом відбудеться другий півфінал міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2019», на якому визначать чергову десятку фіналістів.

Як повідомляє «Суспільне» телебачення, яке вестиме пряму трансляцію конкурсу, за вихід до фіналу змагатимуться 18 конкурсантів. Десятьох фіналістів обиратимуть за результатами голосування глядачів і виставлення оцінок від національних журі.

16 травня в ізраїльському Тель-Авіві, де цього року проходить «Євробачення», виступатимуть представники Вірменії, Ірландії, Молдови, Швейцарії, Латвії, Румунії, Данії, Швеції, Австрії, Хорватії, Мальти, Литви, Росії, Албанії, Норвегії, Нідерландів, Північної Македонії, Азербайджану.

Перший півфінал відбувся 14 травня. За його підсумками до фіналу «Євробачення-2019» вийшли учасники з Австралії, Ісландії, Греції, Білорусі, Сербії, Кіпру, Естонії, Чехії, Сан-Марино і Словенії.

Фінал конкурсу відбудеться 18 травня. Глядачі та професійне журі з 41 країни-учасниці виберуть переможця.

Автоматично до фіналу потрапив представник Ізраїлю на правах господаря та представники країн «Великої п'ятірки» – Великої Британії, Італії, Іспанії, Франції та Німеччини.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сотні правоохоронців і ...
Наступна новина: США: губернатор штату ...

КОМЕНТАРІ