Як вибрати парфуми в інтернет-магазині?

Як вибрати парфуми в інтернет-магазині?

17.05.19 14:29 0 4350

Парфуми — це найкращий аксесуар, тільки підібрати його, часом, буває дуже складно. Їх можна вибирати ретельно і довго, а можна закохатися в аромат з першого вдиху. Кожен парфум — індивідуальний. Підібрати той, який зможе розкрити характер, підкреслити кращі якості, буває не легко.

Вибирати парфуми в магазині — довго і виснажливо. Неможливо спробувати на собі всі аромати, від різноманітності запахів може голова піти обертом, та й часу на сам процес піде чимало. Та й далеко не кожна людина може дозволити собі похід в магазин парфумерії. В такому випадку придбати їх можна через інтернет.

Що потрібно враховувати при покупці парфумів в інтернет-магазині?

Якщо ви вирішили купувати парфуми онлайн, то робити це треба правильно. А як саме, нам розповість співробітник інтернет-магазину parfumcity.com.ua:

  1. Для початку радимо вивчити асортимент, який пропонує інтернет-магазин.
  2. Зверніть увагу на ціни, знайдіть контактний номер телефону, за яким Ви можете зв'язатися з менеджерами.
  3. Також варто прочитати відгуки й коментарі, залишені попередніми покупцями — це допоможе Вам прийняти правильне рішення.
  4. Вибираючи парфум, не варто відштовхуватися лише від популярності аромату або самого бренду.
  5. Дуже важливо визначитися, для яких цілей Ви купуєте парфуми. Або це буде аромат для щоденного використання, або аромат для урочистих випадків або святкових вечорів. Якщо Ви хочете наносити аромат кожен день, то варто звернути увагу на нейтральні запахи, а якщо аромат призначений для неформальної обстановки, то краще підійдуть яскравий, пряні та солодкі парфуми.
  6. «Характер самого аромату повинен збігатися і відкривати з кращих сторін Ваш характер», - вважають деякі експерти. Однак інші парфумери просто рекомендують розрізняти запахи на кшталт «подобається / не подобається». Для романтичних натур рекомендується вибирати парфуми з нотами кориці, перцем, чебрецем, ванілі. Тютюн і мускус добре підійдуть активним особистостям, а спортивні й молоді насолодяться свіжими, морськими, цитрусовими мотивами.
  7. Не менш важливий і сезон. Парфуми можуть бути «зимовими» і «літніми». Композиція для холодної пори року багата важкими та насиченими ароматами, а солодкі й м'які ноти краще звучать в спекотні літні дні.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Вантажні шини та їх ...

КОМЕНТАРІ