Цієї неділі на міському стадіоні відбудеться матч між ФК «Тернопіль-АТО» та ФК «Гоща АТО»

Цієї неділі на міському стадіоні відбудеться матч між ФК «Тернопіль-АТО» та ФК «Гоща АТО»

18.05.19 08:55 0 1397
19 травня під патронатом очільника Тернополя Сергія Надала на міському стадіоні відбудеться урочисте відкриття футбольного сезону та перший домашній матч новоствореної команди ФК «Тернопіль-АТО» в рамках п’ятого сезону Єдиного Чемпіонату «Всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО».

Cуперником тернополян стане ФК «Гоща АТО» (Рівненська область).

Старт о 13.30 год.

Команда ФК «Тернопіль-АТО» створена волонтерами і ветеранами бойових дій на базі одноіменної ГО «Футбольний клуб «Ветерани АТО». На ФК «Тернопіль-АТО» посідає п’яте місце турнірної таблиці серед одинадцяти команд у дивізіоні «Захід».

Запрошуємо небайдужих тернополян та гостей міста прийти на стадіон та підтримати тернопільську футбольну команду учасників АТО.

Довідка. З 24 березня по 14 жовтня 2019 року в Україні відбуватимуться змагання п’ятого сезону Єдиного Чемпіонату «Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО» на Кубок Героїв АТО 2019. Організатором Чемпіонату є Федерація Футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського Об’єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!» та за сприяння Міністерства у справах ветеранів України та Федерації Футболу України.

Чемпіонат офіційно внесений в Єдиний календар фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2019 рік.

Цього року у Чемпіонаті братимуть участь 88 команд сектору безпеки та оборони України і ветеранів АТО, а це понад дві з половиною тисячі учасників бойових дій — захисників України.

Всеукраїнська Футбольна Ліга Учасників АТО — це наймасштабніша в Україні з 2015 року програма психологічної і фізкультурно-оздоровчої реабілітації учасників бойових дій, яка складається із шести регіональних дивізіонів: «КИЇВ», «ПІВНІЧ», «СХІД», «ЦЕНТР», «ЗАХІД» та «ПІВДЕНЬ».

За результатами змагань переможці регіональних дивізіонів матимуть можливість розіграти перехідний КУБОК ГЕРОЇВ АТО на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського 14 жовтня до Дня Захисника України.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Комітет міністрів Ради ...
Наступна новина: Автор скляної піраміди ...

КОМЕНТАРІ