Сергій Надал привітав тернопільських матерів з Днем матері та Днем сім’ї

Сергій Надал привітав тернопільських матерів з Днем матері та Днем сім’ї

18.05.19 08:25 0 506
З нагоди відзначення Дня матері та Дня сім’ї, міський голова Тернополя Сергій Надал привітав матерів, чиї сини загинули під час проведення АТО та Революції Гідності, багатодітних матерів та матерів, діти яких досягли високих результатів у спорті, науці ікультурній галузі міста.

Зокрема, очільник Тернополя оголосив подяку та вручив квіти і подарунки близько 60-ти тернопільським матерям за духовний і національний розвиток української родини, за неоціненний вклад у виховання гідних захисників України, за турботу про збереження сімейних цінностей та за зразковий приклад для наслідування іншим родинам.

«Усі ці свята є дуже значимі для кожного українця, адже це те, що з покоління в покоління ми всі бережемо і цінуємо. Мати – це найрідніша для кожного з нас людина, яка дає життя, виховує, вчить любити рідний край та мову. І я дякую Вам за розуміння і терпіння, за те, що виховуєте успішних особистостей та за Ваш материнський обов’язок і героїчний подвиг Ваших дітей, - наголосив Сергій Надал. - Нехай Матір Божа Вас оберігає та обдаровує своїми ласками Ваші родини і всю Україну!».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мінфін України погасив ...
Наступна новина: Закарпаття: на Іршавщині та ...

КОМЕНТАРІ