У Єгипті біля Великих пірамід підірвали туристичний автобус,є поранені

У Єгипті біля Великих пірамід підірвали туристичний автобус,є поранені

21.05.19 08:59 0 664
У Єгипті, недалеко від відомих Великих пірамід у Гізі на околиці столиці Каїра, вибуховим пристроєм при дорозі підірвали туристичний автобус, понад десять людей поранені, але загиблих немає.

Число поранених із посиланням на «джерела» в силових структурах Єгипту наводять різне – від «не менш ніж 12» до «не менш ніж 17». Серед поранених – і єгиптяни, і іноземні туристи, зокрема не менш ніж п'ять південноафриканців. Потерпілі – переважно від уламків вибитих шибок в автобусі і в приватному авті, що їхало поруч і теж потрапило під вибух. Усіх поранених доставили до лікарні.

Вибух стався на дорозі біля місця, де будується Великий єгипетський музей. Поруч із місцем нинішнього вибуху стався попередній, у грудні 2018 року – тоді схожим чином підірвали автобус із в'єтнамськими туристами, троє з них і гід-єгиптянин загинули, не менш ніж 10 людей були поранені.

Туризм, головне джерело національного доходу Єгипту, значно потерпів унаслідок заворушень 2011 року і подальших подій, але останнім часом засвідчує ознаки зростання. Новий Великий єгипетський музей біля Великих пірамід у Гізі планують відкрити наступного року.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ