Міський голова привітав колектив Тернопільської музичної школи №1 з нагоди ювілею

Міський голова привітав колектив Тернопільської музичної школи №1 з нагоди ювілею

21.05.19 08:40 0 654
Днями у Тернополі відбулася святкова імпреза «Музика запалює серця» з нагоди відзначення 90-річчя від дня заснування Тернопільської дитячої музичної школи №1 імені Василя Барвінського. Привітав педагогічний та учнівський колектив школи і вручив цінні подарунки міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Тернопільська музична школа №1 є, безумовно, гордістю Тернополя, адже за роки творчого існування школа підготувала більше шести тисяч випускників, а це є одним з найвищих показників в Україні. Вихованці школи є не лише активними учасниками культурного життя міста, а й неодноразово ставали лауреатами міжнародних та всеукраїнських конкурсів, - відзначає Сергій Надал. – Я дякую викладачам школи за сумлінну працю та за віддані своїй роботі роки, адже Ви прищеплюєте учням любов до рідної культури, до кращих зразків світової музичної класики та даєте їм старт у прекрасне майбутнє. Впевнений, що музика у стінах Вашої школи ніколи не згасне. Бо культура та мистецтво вічні».

Очільник Тернополя побажав колективу музичної школи №1 ім. Василя Барвінського творчих успіхів, нових цікавих проектів заради розвитку українського та світового мистецтва.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Швеція просить ордер на ...
Наступна новина: На Тернопіллі відбулися ...

КОМЕНТАРІ