На Тернопіллі відбулися урочистості з нагоди Дня банківських працівників

На Тернопіллі відбулися урочистості з нагоди Дня банківських працівників

21.05.19 08:45 0 676
У понеділок, 20 травня відбувся урочистий захід з нагоди Дня банківських працівників України. З професійним святом винуватців привітав голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна. В першу чергу він подякував усім присутнім працівникам банків за роботу, яку спільно проводили для створення ділового клімату на Тернопіллі. Також за вагомий особистий внесок ц соціально-економічний розвиток області та з нагоди відзначення Дня банківських працівників України голова ТОДА нагородив присутніх гостей грамотами Тернопільської обласної державної адміністрації.

«Жодного разу не відчував дискомофорту з точки зору комунікації з вашими структурами. Велику роль банки відіграють у формуванні місцевого бізнесу, адже надають підприємцям таке потрібне кредитування. Стан економіки на Тернопільщині значно покращився за останні роки. Тому, я дякую усім 27 банкам, які працюють на території нашої області і бажаю розвитку та процвітання», - зазначив Степан Барна.

У свою чергу за спільну роботу очільнику Тернопільщини подякували і представники банків. Зокрема, керівник куща «Гранд» «ПриватБанку» Василь Кобель наголосив, що завдяки зваженому керівництву та підтримці багатьох проектів на території області, банку вдалося створити майже 80 мільйонів чистого прибутку.

«Ми стараємося сприяти тим програмам, які мають місце у нашій країні. А коли є сприяння облдержадміністрації робота йде ще краще. До прикладу, попитом користується підтримка з обласного бюджету на фінансування теплих кредитів. І попри те, що ситуація в країні переходить в нову площину, ми не повинні втратити те, що вже напрацьовано», - наголосив начальник філії Тернопільського обласного управління «Ощадбанк» Ярослав Соляр.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міський голова привітав ...
Наступна новина: У зону безпеки в центрі ...

КОМЕНТАРІ