Навіщо потрібні чохли і плечики для одягу?

Навіщо потрібні чохли і плечики для одягу?

21.05.19 15:55 0 8332

Дбайливе ставлення продовжує «життя» будь-якої речі, і в тому, що стосується одягу, незамінними помічниками є різноманітні вішалки. Зрозуміло, завжди можна кинути піджак на спинку стільця або покласти улюблене вечірнє плаття в бабусину скриню, як робили наші предки - але навряд чи одяг після цього збереже бездоганний зовнішній вигляд. Швидше за все, її потрібно заново гладити, хоча щоб позбутися від зайвого клопоту, досить було б просто купити вішалку.

Однією з характерних рис сучасного ритму життя стало прагнення організувати простір квартири або будинку з максимальною функціональністю. Наприклад, далеко не в кожній передпокої можна встановити місткий шафа під пальто, плащі, куртки, головні убори та взуття, тоді як купити настінну вішалку й зробити тим самим свій побут трішки зручнішим цілком реально навіть при самій скромній площі. До того ж не варто забувати, що непомітна акуратність й комфорт, що зустрічають гостя вже з порога, багато говорять про господарів будинку та розташовують до вас людей.

Вішалка для одягу: що потрібно знати?

Швидкі темпи розвитку дизайну та прагнення до мінімалізму сприяли появі багатого розмаїття моделей, які самі по собі служать свого роду зразками лаконічного та витонченого декору. Купити підлогову вішалку у вигляді дерева? Легко. Модульні або ті, що трансформуються, конструкції? Немає нічого простішого. Вішалки у вигляді гігантських скріпок і дерев'яних кілочків, сорочкового комірців і складних стільців, на звичних гачках або магнітному підвісі, з декоративними вставками та всілякими додатковими елементами? Це й багато іншого вже реальність, і з кожним днем ринок поповнюється новими прикладами дизайнерської фантазії.

Зрозуміло, далеко не всі пропоновані рішення відрізняються практичністю та красою, тому поряд з оригінальними авторськими моделями популярність не втрачають й класичні зразки:

  • В адміністративні приміщення як і раніше краще купити підлогову вішалку для одягу, виконану з металу - так званий «тюльпан». Чорний колір і стійкість до механічних навантажень забезпечують їй довгий термін служби, а акуратний зовнішній вигляд, стриманість і простота ліній підкреслять респектабельність компанії, особливо в очах консервативних клієнтів.
  • Для застосування в побуті все так же незамінні вішалки-«плечики»: вони дозволяють упорядкувати в шафі весь наявний гардероб, при цьому самі по собі займають дуже мало місця. До речі, купить плечики можна в інтернет-магазині https://www.etc.ua/.

Ціна питання

Ціна вішалки залежить не тільки від бренду або моделі, а й від матеріалу, з якого вона виготовлена. Найдоступнішими варіантами на сьогоднішній день залишаються вироби з пластику, трохи дорожчі, але так само широко поширені моделі з дерева. Метал, з причини його ваги, в «плічках» застосовується лише в якості окремих вставок. Зате він широко використовується у виробництві готових настінних і підлогових комплексів з різного роду гачками, петлями і штирями; найпростіші зразки подібних виробів повсюдно можна зустріти в ванних кімнатах і на кухнях, більш складні, красиво декоровані - в передпокоях і спальнях.

Де краще розмістити вішалки?

При наявності достатнього простору багато сьогодні відмовляються від шаф на користь місткою гардеробної кімнати. Таке рішення відрізняється зручністю й раціональністю, оскільки в приміщенні, відведеному цілком під зберігання одягу, взуття та аксесуарів, можна задіяти кожен вільний сантиметр, причому всі речі виявляються завжди під рукою. У великій вбиральні може бути також організована примірочна, встановлена прасувальна дошка - і зовсім точно в подібних випадках ніяк не обійтися без того, щоб купить плечики. Адже їх потрібно багато, оскільки для зберігання суконь, костюмів та більшості видів верхнього одягу ідеальним способом є саме підвіс. В такому стані тканина виробу не буде заминатися в складки, з неї легко вивітряться будь вбралися запахи, а після довгого дня акуратно розвішаний одяг швидше «відпочине» і поверне колишній елегантний вигляд.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ