В Тернополі муніципальні інспектори виявили десять порушень правил рибальства на міських водоймах

В Тернополі муніципальні інспектори виявили десять порушень правил рибальства на міських водоймах

22.05.19 08:23 0 549
З 11 квітня до 11 червня 2019 року на території Тернопільської області проходить весняно-літня нерестова заборона, під час якої вилов риби дозволяється лише на відведених ділянках водойм, визначених Державним агенством рибного господарства у Тернопільській області (наказ №8 від 19.03.2019р.).

У цей період працівники муніципальної інспекції Тернопільської міської ради здійснюють регулярні нічні рибоохоронні рейди з метою попередження та виявлення порушень правил рибальства на міських водоймах.

Так, під час чергового рибоохоронного рейду на Тернопільському ставі та на водоймах у гідропарку «Топільче», муніципальними інспекторами виявлено та задокументовано десять порушень правил любительського і спортивного рибальства, два з яких є грубим порушенням. Для притягнення винних осіб до відповідальності, складені протоколи передані на розгляд в міськрайоний суд.

До слова, від початку 2019 року працівниками управління муніципальної інспекції Тернопільської міської ради здійснено 18 нічних рибоохоронних рейдів, в ході яких зафіксовано близько 45-ти порушень, 11 з яких задокументовано адмістративними протоколами та передано уповноваженим органам для подальшого їх розгляду.

В управлінні муніципальної інспекції нагадують, що за порушення правил рибальства передбачено адміністративну та кримінальну відповідальність із відшкодуванням збитків, нанесених державі.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Двом білорусам ...
Наступна новина: Напад на адвоката у Білій ...

КОМЕНТАРІ