Рівненською місцевою прокуратурою викрито пособника злочинця,який підпалив автомобіль

Рівненською місцевою прокуратурою викрито пособника злочинця,який підпалив автомобіль

24.05.19 08:06 0 619
Рівненською місцевою прокуратурою викрито одного із співучасників злочину, який у лютому 2017 року сприяв вчиненню кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 194 КК України, а саме: підпалу автомобіля «Mercedes-Benz G-500», який був припаркований у дворі житлового будинку на околиці м. Рівного.

Завдяки узгодженим діям процесуальних прокурорів, слідчих та оперативних працівників поліції здобуто докази у кримінальному провадженні, які підтверджують скоєння злочину вказаною особою.

В ході досудового розслідування 59-річному жителю м. Рівне повідомлено про підозру в співучасті у формі пособництва в умисному знищенні чужого майна, вчиненого шляхом підпалу, що заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах.

У кримінальному провадженні слідчими слідчого відділу Рівненського ВП ГУНП в Рівненській області проводяться необхідні слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне та всебічне з'ясування всіх обставин події.

Довідково: відповідальність за вчинення зазначеного злочину, передбачена у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Болгарії проросійська ...
Наступна новина: "Впродовж першого ...

КОМЕНТАРІ