Постільна білизна з сатину

Постільна білизна з сатину

24.05.19 13:00 0 6037

Оскільки ми 1/3 частину свого життя проводимо уві сні, то не зайвим буде забезпечити собі комфортне та красиве спальне місце, одним із незамінних атрибутів якого є постільна білизна. Далі, ми поговоримо про постільну білизну із сатину, а розповість нам про це її безпосередній виробник — Ауера.

Сатин і його якість

Сатин є дивовижним матеріалом, який дозволяє створювати високоякісну красиву білизну за доступною вартістю, що не накладає обмежень на забарвлення комплектів і не вимагає спеціального дбайливого догляду.

Всі властивості сатинової тканини утворюються за рахунок особливому переплетенню волокон, яке створюється таким чином, щоб на поверхні переважали утокові нитки. В результаті сатиновий матеріал має гладку, шовковисту поверхню, дуже приємну на дотик, але що володіє підвищеною міцністю.

За рахунок таких характеристик, вироблений сатин намагаються використовувати для створення як самостійної, так і підкладкової тканини в одязі, а також для пошиття постільної білизни. При цьому для постільних комплектів найчастіше використовують сатин, створений з екологічно чистої бавовняної тканини, вибілений, з малюнком, нанесеним набивним способом.

Якщо Ви вибираєте і хочете купити постільну білизну саме з сатину, то знайте, що придбаний комплект прослужить Вам довгі роки. Сатин стійкий до численних прань, прекрасно утримує малюнок і не «витісняє його» з часом, не тоншає та не рветься, а також абсолютно не вибагливий у догляді. На нього звертають увагу практичні люди, які цінують комфорт і витонченість, а також доступність й відмінні експлуатаційні характеристики.

Де в Україні купити якісну постільну білизну з сатину?

В інтернет-магазині «Ауера»: http://auera.com.ua Ви знайдете якісні комплекти постільної білизни, створені з кращого екологічно чистого сатину. Там пропонуються розкішні сімейні варіанти, а також білизна для різних за розмірами та типами ліжок. Весь асортимент постільної білизни відрізняється надзвичайно гарними кольорами, продуманим дизайном і високою якістю матеріалу.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Преимущества 3D УЗИ в ...
Наступна новина: Якісний жіночий одяг від ...

КОМЕНТАРІ