До Дня Героїв у Тернополі презентували унікальну історичну виставку

До Дня Героїв у Тернополі презентували унікальну історичну виставку

25.05.19 09:48 0 2030
23 травня в Українському Домі «Перемога» презентували унікальну історичну виставку «Українська державність: витоки, етапи становлення та розвитку», присвячену Дню Героїв. У експозиції представлені візуальні матеріали про історію України, видатних діячів української державності та славні сторінки українських перемог.

На відкритті виставки побували Перший віцепрем'єр-міністр України - Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів та міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Дуже символічним є те, що виставка «100 перемог України» проводиться у Свято Героїв, тому що вся історія українського державотворення – це історія перемог та Героїв, - підкреслив Сергій Надал. – І на прикладі мужності та подвигів українських героїв виховуються молоде покоління майбутніх захисників нашої держави. Адже, та нація, яка не пам’ятає свого минулого, не має майбутнього».

Як зазначив під час свого виступу Степан Кубів, для створення цієї експозиції понад 4 тис. людей впродовж 5-ти років працювали над історичними архівними документами, що входять до Українського меморіалу.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ