Чубаров: про місцезнаходження викраденого в Криму Ервіна Ібрагімова мають знати у ФСБ

Чубаров: про місцезнаходження викраденого в Криму Ервіна Ібрагімова мають знати у ФСБ

27.05.19 08:07 0 485
Про те, де перебуває викрадений у 2016 році викрадений в Криму Ервін Ібрагімов, повинні знати у Федеральній службі безпеки Росії та Управлінні ФСБ Росії по Криму, заявив проекту Радіо Свобода Крим.Реалії голова Меджлісу кримськотатарського народу і народний депутат Рефат Чубаров.

Чубаров висловлює сподівання, що кримськотатарський активіст, член виконкому Світового конгресу кримських татар Ервін Ібрагімов все ще живий.

Читайте також: Злочинця тягне на місце злочину – голова Меджлісу про приїзд Путіна до Криму

«Ми дуже розраховуємо на те, що він живий і вони його десь утримують. Хоча ніяк не можемо зрозуміти мотивацію такого жахливого акту. У випадку з Ервіном Ібрагімовим я хочу сказати, що (начальник Управління ФСБ Росії по Криму в 2016 році Віктор – ред.) Палагін, який керував ФСБ в окупованому Криму, не може не знати. Можливо, він і є виконавцем якогось плану, згідно з яким викрадали молодих кримських татар, і серед них був Ервін Ібрагімов», – сказав Чубаров.

За його словами, зникнення Ібрагімова повинно було вплинути на протестні настрої кримських татар на півострові.

«Такі, як Ервін Ібрагімов – це вже нове покоління кримських татар, які дуже активно входили до кримськотатарського національного руху. При цьому вони мали знання, вчилися і ми дуже розраховували на таких, як він... Каральні органи і спецслужби вдавалися до дій, які, з їхньої точки зору, мали влинути на поведінку дуже великих груп людей», – вважає голова Меджлісу.

Публічних коментарів Віктора Палагіна з приводу заяви Рефата Чубарова немає.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Через негоду на заході ...

КОМЕНТАРІ