Ремонт квартири новобудови: що потрібно знати?

Ремонт квартири новобудови: що потрібно знати?

27.05.19 20:04 0 3057

Ви вже купили або очікуєте, коли побудується багатоповерховий будинок з квартирою? Вирішили пошукати заздалегідь і замовити ремонт квартири в новобудові? Тоді ви повинні знати, що він собою представляє. Ну а розкаже нам про це співробітник компанії "Уют-Комфорт": https://yut-komfort.kiev.ua/remont-kvartiry-v-novostroyke.html.

Ремонт квартири в новобудові: з чого почати?

Ремонт в новобудові потрібно починати з пошуку майстра або бригади, які допоможуть зробити ремонт в квартирі під ключ, не привертаючи додаткових людей до виконання цих робіт.

Якщо ви вже знайшли фахівця з ремонту, тоді замовте попередній кошторисний прорахунок. Це кошутє невеликих грошей, але ви зможете подивитися, які роботи будуть виконуватися та наскільки повним є прорахунок. Адже правильний (повний) кошторис по ремонту квартири в новобудові допускає перевищення або зменшення не більше ніж на 7-10 %.

Що в себе включає ремонт квартири в новобудові?

Забудовник (організація, яка будує вам квартиру) часто не береться робити чистову обробку квартири. І якщо придбати квартиру вже зі зробленими оздоблювальними роботами, то їх якість залишає бажати кращого. Якісна обробка квартири в новобудові від забудовника неможлива. Якщо тільки ви не маєте часу, щоб сидіти з робочими бригадами забудовника і контролювати їх.

Зробити якісний ремонт квартир в новобудові під ключ, можна найнявши на виконання робіт професійних майстрів. Також потрібно знати, що може включати в себе цей ремонт. Він включає:

  1. Роботи сантехніка. Це штроблення стін, зміна системи водопостачання та каналізації.
  2. Роботи електрика. Робіть електрику під себе, зарання продумайте розташування меблів, можливі побутові прилади, якими плануєте користуватися.
  3. Укладка плитки. Ванну кімната та туалет неможливо уявити без плитки. Великою популярністю користується укладання плитки на підлогу в кухні та коридорі, особливо перед вхідними дверима.
  4. Малярні роботи. До них відносяться оштукатурення та шпаклювання стін,  обклеювання стін шпалерами або фарбування.
  5. Встановлення дверей.
  6. Оформлення стель. Сьогодні найбільш популярними варіантами є підвісні та натяжні стелі. Другий варіант трішки економніший.
  7. Укладання підлогового покриття. Найбільш популярними з них є: паркет, ламінат і лінолеум.

Скільки коштує ремонт в новобудові?

Вартість ремонту нової квартири трохи дешевша від ремонту в старій квартирі. А все тому, що в даному випадку не потрібно виконувати демонтажні роботи та вивозити будівельне сміття. А ось в другому випадку, потрібно робити все від початку і до кінця якісно.

Ремонт квартири новобудови виконується в стислі терміни, забезпечуючи господарям якнайшвидший переїзд в затишну квартиру. Однак варто передбачати можливі варіанти реконструкції і перепланування. Наприклад, перенесення перегородок, облаштування арок, розширення дверних прорізів, об'єднання лоджії з кімнатою або кухнею. В цих випадках, зрозуміло, час і вартість ремонту квартири в новобудові збільшується - але в кінцевому результаті це все ж коштує витрачених зусиль, засобів і часу!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ