Рулонний газон: що потрібно знати?

Рулонний газон: що потрібно знати?

27.05.19 22:21 0 3534

Для довідки потрібно сказати, що існує два способи влаштування газону на ділянці:

  • Перший спосіб — це облаштування газонного покриття з використанням трави в рулонах. Добре підготовлені фахівці можуть за кілька днів укласти газон в рулонах. А вже через 3 тижні у Вас буде повноцінне газонне покриття на вашій ділянці. До речі, в Києві замовити укладку рулонного газону під ключ можна на сайті gardenpark.com.ua/rulonniy-gazon/.
  • Другий спосіб — це створення газону за допомогою травозмішування газонних трав. Протягом тривалого часу газон створений таким способом буде вимагати багато уваги, а догляд за ним займе дуже багато Вашого часу. Буде потрібно регулярне прополювання, підсів насіння на ділянці де трава не зійшла. Також не забудьте про регулярну стрижку, підгодівлю та полив. І тоді, можливо, через рік або півтора, ви отримаєте ідеальне газонне покриття.

Газон в рулонах володіє такими перевагами:

  1. Його можна укладати починаючи з ранньої весни та закінчуючи пізньою осінню. Для гарної приживлюваності рулонному газону необхідна температура повітря не менше +5 0 С протягом 10 днів. Дуже важливо те, що проводити озеленення ділянки газоном в рулонах можна в дуже короткі терміни.
  2. Це якісний дворічний газон, його відрізняє густота та інтенсивність забарвлення. Густота та рівномірність газону в рулонах досягається завдяки спеціальній посівній техніці, яку використовують при його вирощуванні. Такого результату важко добитися при посіві газону вручну.
  3. Після його приживання, дуже стійкий до посухи та витримує механічні навантаження.
  4. Рулонний газон за рахунок своєї щільної дернини практично повністю позбавлений бур'янів і не потребує регулярної прополки як у випадку з посівним газоном.
  5. Поливати його можна рідше ніж посівний.
  6. Протягом перших 3 тижнів можливе досипання ґрунту при появі нерівностей та виправлення дефектів під рулонним газоном.
  7. Також варто відзначити що, рулонний газон не вимагає регулярного підживлення в перший час після укладання на відміну від посівного, оскільки достатню кількість добрив він отримав під час свого зростання на полях.
  8. Шар родючого ґрунту для укладання рулонного газону повинен бути близько 10 см., при створенні посівного газону шар родючого ґрунту для нормального проростання повинен складати від 20 см і більше.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Професійна косметика: ...
Наступна новина: Основні переваги покупки ...

КОМЕНТАРІ