Плюси та мінуси онлайн кредитів

Плюси та мінуси онлайн кредитів

28.05.19 18:27 0 2919

Інформаційні технології, що бурхливо розвиваються ось уже друге десятиліття, вносять свої нововведення у звичну роботу банків та кредитних організацій. Так, з недавнього часу деякі банки та незліченна кількість мікрофінансових організацій почали пропонувати онлайн-кредитування, яке поступово стає популярним серед рядових українців. Тепер необхідну суму грошей можна отримати в зручній формі, не виходячи з дому і не бачачи натовпу черг в банках. В епоху вічної нестачі часу онлайн-кредитування має серйозні шанси замінити традиційне кредитування. Далі, ми поговоримо про основні "+" та "-" онлайн кредитів, а розповість нам про це головний редактор сайту Finlab, на якому ви безпосередньо можете підібрати собі МФО та оформити позику на самих вигідних умовах.

Переваги та недоліки системи онлайн-кредитування

Як і будь-яка інша система, онлайн-кредитування має свої особливості, а також позитивні й негативні сторони. При цьому потенційним позичальникам не слід керуватися поняттям: «береш чужі гроші, а віддаєш свої». Експерти радять миритися з цим на користь незаперечних переваг онлайн-кредитування.

Основні "+" онлайн кредитів:

  1. Оперативна видача грошей. Сама процедура оформлення кредиту та отримання грошей швидка та дуже проста. Однак вона небезпечна для деяких нерозумних клієнтів, оскільки можна піддатися спокусам і взяти величезну кількість грошей, які буде дуже складно повернути. Адекватні ж позичальники оцінять всю зручність системи кредитування «онлайн»: не потрібно їхати в банк, підписувати купу паперів, чекати своєї черги й т. д.
  2. Цивілізоване оформлення. Банки та МФО, які оформляють онлайн-кредити, в більшості випадків обходяться без довідок про доходи від клієнтів і поручителів. Заявки на онлайн-кредит розглядаються набагато швидше, ніж аналогічні заявки в банку, що видає традиційні кредити. Через 10-60 хв після подачі заявки вже точно можна дізнатися відповідь від кредитної установи. Крім того, установи, бажаючи залучити нових клієнтів і не втратити старих, впроваджують деякі цікаві функції. Наприклад, пільгове погашення кредиту, повідомлення по електронній пошті або по СМС, послуги інтернет-банкінгу та багато іншого.
  3. Універсальність. За допомогою онлайн-кредитів будь-яка людина отримує можливість швидко купити дорогий товар (побутову техніку, меблі, будматеріали) і оплачувати різні послуги (послуги туроператорів).

Основні "-" онлайн кредитів:

  • Високий відсоток переплати. Оскільки дана позика досить ризикована, кредитні установи встановлюють високий відсоток переплат. Але, як запевняють експерти, з ростом популярності онлайн-кредитів банки знизять відсотки.
  • Штрафні санкції. За несвоєчасне погашення позики, клієнта чекають жорсткі санкції.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Выставка Anuga – удачная ...
Наступна новина: Опис AQUAMAX Evolution 10 ...

КОМЕНТАРІ