ТОВ

ТОВ "Торговый дом Пинскдрев": особливості,продукція та розташування

28.05.19 22:36 0 2507

ТОВ "Торговый дом Пинскдрев", ИНН: 4003029781, ОГРН/ОГРНИП: 1094025001850, що знаходиться в Краснодарі, пропонує своїм клієнтам якісні послуги з обробки дерева. Головний офіс знаходиться в Білорусі, але філії є в більш ніж 130 країнах світу. Для більш детальної інформації можна перейти на сайт: krasnodar.pinskdrev.ru. Цей виробник з Білорусі вважається еталоном якості та надає меблі No 1 у своїй країні. Кожен охочий зможе замовити м'які меблі: корпусні комплекти, матрац, фанеру, сірники й т. д.

Відмінні риси меблів компанії "Торговый дом Пинскдрев":

  1. якість та відмітний дизайн;
  2. елегантні форми;
  3. використовується якісний масив дерева при виробництві;
  4. дотримуються всі вимоги якості;
  5. вишукані та унікальні кольорові гами.

Поціновувачам прекрасного — підбираємо стиль меблів

Особливу увагу варто приділити меблів в стилі лофт. Вона допоможе не тільки звільнити максимум вільного місця, але і додасть приміщенню вільну атмосферу, створить простоту і затишок. Кожен власник своєї квартири або будинку може зробити з простої кімнати справжній спальний квартал Нью-Йорка й бути в тренді сучасних реалій.

Особливості дизайну в стилі лофт

Креативні нестандартні персони та активні люди намагаються розпланувати місце власної житлоплощі так, щоб було зручно. Особливо, якщо квартира є невеликий і в ній кожен квадратний метр на вагу золота.

Головний принцип дизайну в стилі «лофт» - мінімальна кількість меблів і максимум їх функціональності. Якщо говорити про колір, то «просторий стиль» любить білий, сірий, світло-коричневий, каштановий і все без винятку їх відтінки.

З модульною продукцією компанії "Торговый дом Пинскдрев" і її різноманіттям можна оформити кімнату в нестандартному лофтовому стилі. Меблі в стилі лофт допоможе створити неповторну атмосферу і виділити власну неповторність кожного елементу інтер'єру.

В каталозі компанії ви знайдете білоруські меблі високої якості. Кожна з моделей наочно показує ключові властивості вищезгаданому стилю. Ніжні та корпусні меблі зможуть допомогти доповнити оригінальний дизайн, підкреслять ваш неповторний смак і неординарність.

Замовляючи меблі на сайті, ви зможете бути впевненим, що товар прийде за максимально короткий термін, буде відповідати тому, що ви побачили в каталозі та оплата буде доступною.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Почему ограждения из ...
Наступна новина: Як вибрати педіатра?

КОМЕНТАРІ