Інвестуй у Тернопільську область: голова ТОДА зустрівся з представниками іноземних делегацій

Інвестуй у Тернопільську область: голова ТОДА зустрівся з представниками іноземних делегацій

29.05.19 08:06 0 505
Тернопільська область відкрита до комунікації, співпраці та налагодження двосторонніх відносин з міжнародними партнерами та інвесторами. Про те, що у нашому краї створений сприятливий бізнес-клімат, свідчить й те, що ми входимо до п'ятірки областей в Україні, де найлегше вести бізнес.

Ми - ініціативні!

Ми - відкриті!

Ми - готові надавати пропозиції та сприяти у реалізації проектів!

І це підтверджує кількість зацікавлених бізнес-делегацій та дипломатичних представництв нашим регіоном. Цього разу участь у щорічному Міжнародному інвестиційному форумі "Тернопільщина INVEST" взяли понад 130 учасників з іноземних країн, більше 30 делегацій, а загалом на форум завітали 400 учасників.

В рамках цього заходу голова облдержадміністрації Степан Барна провів зустрічі із кількома делегаціями, а саме з Грузії, з Туреччини (місто Чанаккале) та Литви. У нас уже склалася добра співпраця з нашими гостями. А щодо співпраці з литовською стороною, то нещодавно у Тернополі відкрили Почесне консульство Литви, яке стало уже третім у нашому краї. До цього, нагадаємо, у нас уже працювали Почесні консульства Польщі та Угорщини.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Допомога для вагітних і ...
Наступна новина: У Японії чоловік напав з ...

КОМЕНТАРІ