На Тернопіллі у Великогаївському ЦНАПі можна виготовити ID-картку та закордонний паспорт

На Тернопіллі у Великогаївському ЦНАПі можна виготовити ID-картку та закордонний паспорт

29.05.19 08:15 0 434
Вже понад пів року успішно функціонує Центр надання адміністративних послуг у Великогаївській об'єднаній територіальній громаді. Більше ніж 100 різновидів адмін. Послуг мешканці громади можуть отримувати на місці.

У понеділок, 27 травня до цього складу увійшла ще одна важлива функція. Тепер у місцевому ЦНАПі можна отримати закордонний паспорт та паспорт громадянина України у вигляді ID-картки.

«З Великогаївської громади стартувала децентралізація у Тернопільській області. Тут вже реалізовано 17 інфраструктурних проектів за рахунок державного бюджету. Тому мені приємно завжди сюди приїжджати і бачити динамічні зміни. ми бачимо, що люди відчули переваги надання адмінпослуг. Адже це і мінімізація фактору впливу, і бюрократії. Відкриваючи нову послугу ми даємо можливість людям вирішувати свої проблеми тут – у Великогаївській громаді. Сюди зможуть приїжджати не лише мешканці вашої громади, а й люди з інших районів», - зазначив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі відкрили ...
Наступна новина: Гривня зміцнилася на 15 ...

КОМЕНТАРІ