Набрав законної сили вирок суду,яким на Рівненщині засуджено службову особу однієї з державних установ виконання покарань області

Набрав законної сили вирок суду,яким на Рівненщині засуджено службову особу однієї з державних установ виконання покарань області

29.05.19 08:26 0 434
У травні 2019 року набрав законної сили вирок Рівненського районного суду, яким засуджено інспектора відділу нагляду і безпеки однієї з державних установ виконання покарань області за ч. 2 ст. 307 КК України до покарання у виді позбавлення волі строком на 4 роки, від відбування якого останнього звільнено з іспитовим строком 2 роки на підставі ст. 75 КК України.

Працівниками прокуратури області в суді доведено вину службової особи, яка полягала в тому, що він, в порушення вимог Закону України «Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори», у вересні 2018 році незаконно придбав наркотичні засоби канабіс та бупренорфін, перевіз до місця свого проживання, де зберігав, а у подальшому частину цих засобів приніс на роботу у виправну колонію з метою збуту засудженому.

Під час огляду у вказаного інспектора відділу було виявлено та вилучено два поліетиленові пакети з речовиною рослинного походження та таблетки.

Посадову особу звільнено із займаної посади.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ