Кращі кондиціонери за доступною ціною у Львові

Кращі кондиціонери за доступною ціною у Львові

29.05.19 13:21 0 5264

Багато виробників пропонують сучасні, функціональні, енергозберігаючі кондиціонери для приміщень різноманітного призначення. Наша компанія «WindLviv», яка спеціалізується на встановленні і сервісному обслуговуванні систем кондиціонування, пропонує багатий асортимент обладнання від кращих виробників за доступними цінами.

Щоб вже сьогодні купити кондиціонер Львів і отримати гарантовано якісну техніку, що відповідає площі приміщення та всім вашим забаганкам, достатньо продивитися наш онлайн каталог і зробити замовлення. У разі потреби наші професійні спеціалісти нададуть інформацію щодо властивостей і особливостей моделей, а також допоможуть обрати оптимальний варіант саме для вашого випадку.

Купити і встановити кондиціонер з гарантією

В асортименті інтернет магазину представлені популярні версії кондиціонерів від таких відомих брендів, як Panasonic, Leberg, Neoclima, Toshiba, LG. Ви можете придбати обладнання для квартири, котеджу, дачі, офісу, супермаркету, медичного центру, салону краси, спортивного клубу або будь-якого іншого об’єкту, тому що ми пропонуємо:

  1. популярні побутові кондиціонери;
  2. сучасні мильти-спліт системи;
  3. потужні промислові кондиціонери.

Завдяки різноманітності асортименту кожен клієнт може підібрати настінний чи мобільний кондиціонер, касетний, канальний, підлоговий, інверторний або неінверторний. Додатково слід зауважити, що в «AirWind» ви можете не тільки купити кондиціонер Львів, але й замовити професійне встановлення обладнання будь-якої складності. Звертаючись до нас, ви отримуєте:

  • можливість вигідно придбати якісний кондиціонер;
  • кваліфікований монтаж з урахуванням кращого місця розташування;
  • комплексний сервіс з технічного обслуговування;
  • безкоштовні консультації спеціалістів;
  • доступні ціни.

На обладнання, яке ми монтуємо та обслуговуємо, надається офіційна гарантія. Також враховуйте те, що довіряючи нам встановлення кондиціонера ви не втрачаєте гарантію виробника. Сервіс з обслуговування, який ми надаємо, забезпечує подовжену майже у 2 рази тривалість працездатності техніки і високу ефективність роботи навіть у складних умовах.

Якісне обслуговування кондиціонерів

Для забезпечення комфортного мікроклімату в приміщеннях не достатньо тільки купити кондиціонер Львів. Потрібно правильно встановити обладнання, а також проводити регулярне сервісне обслуговування не менш, як 2 рази на рік. Досвідчені майстри нашої компанії «WindLviv» надають наступні послуги:

  1. діагностику кондиціонерів;
  2. чистку фільтрів, теплообмінників;
  3. перевірку стану дренажної системи;
  4. заправку фреоном та не тільки.

Перевагами замовлення професійного обслуговування систем кондиціонування є наступні фактори:

  • збільшення терміну безаварійної експлуатації;
  • попередження серйозної поломки та подальшого затратного ремонту;
  • забезпечення приміщення чистим, прохолодним повітрям у достатній кількості.

Щоб вибрати і купити кращий кондиціонер, скористайтеся нашим онлайн каталогом. За необхідністю звертайтесь до наших менеджерів за консультацією у зручний спосіб і час.

Детальніша інформація на сайті: https://wind.lviv.ua

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Преимущества найма ...

КОМЕНТАРІ