В Одесі відкрився центр психологічної реабілітації військових

В Одесі відкрився центр психологічної реабілітації військових

30.05.19 08:18 0 480
В Одесі 29 травня відкрився психологічно-медичний центр на базі Південноукраїнського національного педагогічного університету імені Ушинського. Як передає кореспондент Радіо Свобода, тут викладачі вищу допомагатимуть в реабілітації ветеранам і учасникам бойових дій на сході України.

За словами проректора Сергія Тронька, раніше таку реабілітацію проводили на базі університету, а тепер будуть в центрі.

«Ми набираємо групи по 30 людей, з якими працюють 10 викладачів за затвердженою програмою. Вона сумісна із Університетом Nord королівства Норвегія. По закінченню ми видаємо освітні документи і міжнародні сертифікати – вони готуються за програмою «Менеджмент малого бізнесу». При бажанні відкрити свою справу вони знатимуть весь алгоритм. Психологи та юристи працюють із ними в процесі», – повідомив Тронько, і додав, що за 4 роки через центр пройшло 450 людей.

Проводити реабілітацію викладачі розпочали в результаті співпраці із Міжнародним фондом соціальної адаптації за програмою «Україна-Норвегія». Також в роботі беруть участь представники громадської організації Одеський чорноморський центр конверсії військових кадрів.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині жмеринська ...
Наступна новина: Шеф-редактора литовського ...

КОМЕНТАРІ