Закарпаття: розбійник,який на Воловеччині напав на подружжя та незаконно заволодів їх транспортним засобом,проведе 7 років за гратами

Закарпаття: розбійник,який на Воловеччині напав на подружжя та незаконно заволодів їх транспортним засобом,проведе 7 років за гратами

30.05.19 08:10 0 515
Воловецьким відділом Мукачівської місцевої прокуратури підтримано державне (публічне) обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно 29 – річного мешканця с. Розтока, Воловецького району, який скоїв розбійний напад на подружжя та незаконно заволодів їх мотоциклом.

Як повідомив начальник Воловецького відділу Мукачівської місцевої прокуратури Михайло Галай, в ході судового слідства прокурором доведено, що підозрюваний умисно, з корисливих мотивів, проник до приватного будинку, де, напавши на подружжя, вимагав віддати йому кошти. В ході нападу, зловмисник наніс удар жінці сокирою по голові та плечу. Відібравши у потерпілих кошти, розбійник помітив мотоцикл марки «SPARK», який також, в результаті, забрав із собою.

За сукупністю доказів, обвинуваченого визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.187 КК України (розбій, тобто напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, поєднаний з проникненням у житло) та ч.2 ст.289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом вчинене з проникненням у приміщення) та засуджено до 7 років позбавлення волі.

До набрання вироку законної сили, відносно обвинуваченого діятиме запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Книжковий арсенал» ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ