Коли може знадобитися перевірка на детекторі брехні?

Коли може знадобитися перевірка на детекторі брехні?

30.05.19 12:48 0 4613

Детектор брехні — це складний пристрій, що фіксує фізичні та емоційні зміни в організмі людини, що дозволяють визначити обманює людина чи говорить правду. Однак, для того, щоб вміло поводитися з поліграфом, слід пройти спеціальне навчання. Тому в разі потреби, багато людей замовляють послугу перевірки на поліграфі, а досвідчений персонал виконає потрібні маніпуляції та встановить істину, згідно з даними апарату.

Поліграф фіксує такі параметри, як: пульс, потовиділення, серцебиття, тиск, дихання, роботу мозку. Отримавши їх, поліграфолог проводить аналіз і виносить свій вердикт. Після закінчення замовник отримує всі необхідні документи. До речі, в Києві дану послугу пропонує агентство "Момент Істини": https://поліграфолог.укр/ru/moment-istiny/.

Коли застосовується перевірка людини на поліграфі?

Застосовуватися перевірка людини поліграфом може як за його власною ініціативою для встановлення факту невинуватості по якомусь питанню, з боку керівництва або на вимогу суду. За допомогою детектора брехні можна:

  1. Довести вину особи, викрити таємні плани або навпаки, підтвердити його благі наміри.
  2. Перевірка обвинуваченого на вимогу суду може відбуватися в суперечливих судових ситуаціях, коли є різні свідчення свідків або в разі повної відсутності свідків.
  3. Перевірки персоналу компанії — це справа досить приватна, особливо в тому випадку, коли вона володіє секретними даними або розробками, які вимагають тимчасового приховування. Також спричинити деструктивні процеси всередині компанії може злив інформації конкурентам її працівниками.
  4. Розслідування крадіжок або правопорушень в організаціях іноді можливо тільки за допомогою детектора брехні. Щоб не розділяти відповідальність між усіма співробітниками, можна посадити всіх за поліграф і знайти винуватця.
  5. Перевірка персоналу перед наймом на роботу дозволить дізнатися детально про людину і вчасно зупинити можливу загрозу. Не рідко домашня прислуга може шпигувати за господарями, зливаючи отриману інформацію зацікавленим людям і бізнес-конкурентам.
  6. Виявлення подружніх зрад, брехні підлітків, перевірка при звільненні — все це з'ясується під час проходження процедури на детекторі брехні.

https

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Страхова компанія USI: ...

КОМЕНТАРІ