Страхова компанія USI: основні досягнення та переваги співпраці

Страхова компанія USI: основні досягнення та переваги співпраці

30.05.19 13:35 0 4543

Страхування — дуже важлива річ в сучасному світі. Ніколи не знаєш, що може статися, тому зайва впевненість ніколи не завадить. Якщо ви власник бізнесу, то необхідно страхувати майно компанії, автотранспорт, можливо якісь угоди. Якщо ви звичайна людина, то, звичайно, варто задуматися над страхуванням здоров'я і життя, майна, нерухомості та автостраховки — ОСАГО обов'язкова, а КАСКО за бажанням, але теж часто буде зайвою.

Страхування з USI

В Україні страхових компаній досить багато та у всіх пропозиції різні. Але дещо одноосібно серед них стоїть київська компанія "Ю.Ес.Ай": usi.net.ua, що входить в число найбільших в країні по всіх сегментах страхування. Вона є членом різних страхових співтовариств і професійних організацій та широко представлена не тільки в столиці, але і в регіонах.

Завдяки успішній роботі в останні роки страхова компанія USI змогла залучити безліч нових клієнтів і партнерів, стати впізнаваним брендом на ринку. За січень-вересень 2018 року компанія увійшла до п'ятірки найбільших страховиків по сегменту ОСАЦВ. У кілька разів за останні роки зросли як платежі клієнтів компанії, так і страхові виплати.

Стратегія компанії на найближчі роки передбачає розвиток регіонального представництва, подальшу диверсифікацію портфеля послуг, фокус уваги на добровільному страхуванні, продовження роботи зі створення згуртованої команди справжніх професіоналів. В області фінансів вказується збереження показників рентабельності.

Переваги роботи зі страховою компанією "Ю.Ес.Ай":

  1. Першою перевагою компанії є робота як з фізичними, так і з юридичними особами. Клієнтами компанії є як великі українські компанії та невеликі регіональні організації, так і велике число простих громадян. Кожен клієнт дорогий для компанії та це, безумовно, позитивно позначається на якості послуг.
  2. Друге, що необхідно відзначити, це широкий асортимент послуг, що надаються. Компанія має 23 державних ліцензії на надання страхових послуг. В спектр діяльності входить: надання послуг зі страхування житла та іншої нерухомості, страхування автоцивільної відповідальності та добровільного автострахування і т. д. Окремим важливим напрямком є туристичне страхування.
  3. Третя і не менш важлива перевага, це надійність і репутація. Страхова компанія USI бере активну участь у житті суспільства через програми страхового партнерства, є членом найавторитетніших українських страхових співтовариств, роками успішної роботи заслужила тільки позитивні відгуки як від звичайних людей, так і від корпорацій.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Коли може знадобитися ...
Наступна новина: Аренду авто в Киеве ...

КОМЕНТАРІ