Зірки вийшли на кольорову руханку у прямому ефірі Сніданку з 1+1 заради здійснення дитячої мрії

Зірки вийшли на кольорову руханку у прямому ефірі Сніданку з 1+1 заради здійснення дитячої мрії

30.05.19 18:02 0 2306

30 травня дітки і зірки зібралися на ранкову кольорову руханку на подвір‘ї телеканалу 1+1, щоб підтримати мрію Марійки з проекту Здійсни Мрію, яка бореться за життя, долаючи лейкемію.

Дівчинка мріє поїхати до Шотландії, побачити поні у светрах, які живуть на острові Мейнленд і сфотографувати неймовірну природу цієї країни.

Щоб допомогти зібрати кошти на мрію дівчинці, до ранкової кольорової руханки долучились ведучі 1+1 - Лідія Таран з донькою Василиною, Олександр Попов, Олексій Душка, Неля Шовкопляс; ведучі спортивного шоу ПроФутбол (телеканал 2+2) - Олександра Лобода та Ігор Циганик з сином Романом; ведучі програми «Загублений світ» (телеканал 2+2) - Валерій Сараула та Геннадій Попенко з донькою Богданою; кінородюсер Іраклі Макацарія; головний актор серіалу «Ментівські війни. Харків», найкрасивіший чоловік світу 2018 Богдан Юсипчук, гурт Деткі та генеральний директор Color Run UA Ігор Крицак. На фініші просто зі студії ТСН приєднався Святослав Гринчук.

Всі учасники ефіру повторювали рухи за фітнес-тренером Оленою Крицак під музику, а на фіналі зірки розкидали фарби і робили свої добрі внески.

Ведуча Сніданку з 1+1 Людмила Барбір вийшла на двір і долучилася до руханки. У студії з гостями ефіру залишився Руслан Сенічкін.

Барбір поспілкувалась з куратором проекту Здійсни мрію Лідією Таран та дізналась, скільки потрібно ще зібрати коштів, щоб Марійка потрапила до Шотландії.

«Нам потрібно зібрати близько 470 000 грн. Зусиллями наших глядачів вже зібрано 11 000 грн, але це трохи більше 2% від потрібної суми. Color run я вважаю найбільш перспективним збором коштів. Я вважаю, що гуртом зібрати необхідну суму абсолютно посильно для нас. У кольоровому забігу можуть взяти участь 3 000 учасників, тому якщо всі 3000 людей зареєструються та побіжуть нам точно вдасться здійснити  мрію Марійки», - сказала Лідія Таран.

Зазначимо, що біля кольорової руханки було встановлено Donation Box – термінал безконтактної допомоги. Необхідно лише піднести банківську карту, телефон чи годинник, на якому встановленій PayPass та зробити благочинний внесок.

Кожен може підтримати дівчинку зареєструвавшись на сайті www.colorrun.com.ua та пробігши, благодійний забіг Color Run, Києвом 2 червня, або Львовом 22 червня. 100 гривень з кожної реєстрації буде передано в фонд Ти не один 1+1, щоб здійснити подорож до Шотландії.


Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Аренду авто в Киеве ...
Наступна новина: Каковы преимущества ...

КОМЕНТАРІ