коблево

Відпочинок в Коблево: особливості розміщення,ціни та переваги

30.05.19 23:56 0 2552

Коблево — це самий шикарний курорт Миколаївській області та один з кращих на Чорноморському узбережжі України. Сприятливий клімат, що поєднує цілющі властивості моря та соснового лісу, піщані пляжі, розвинена інфраструктура й багата вибором оренда житла в Коблево залучають на цей курорт представників усіх поколінь.

Де жити та скільки платити?

Ціни на проживання у 2019 році на цьому курорті залежать від обраної категорії номера та класу готелю:

  1. Приватний сектор і будиночки на березі Тилігульського лиману - 60-100 гривень з людини.
  2. Номер «економ» на двох зі зручностями на поверсі або на території - 70-150 гривень з людини. Наприклад, таке бюджетне розміщення пропонують бази відпочинку «Комета-2» і «Вікторія».
  3. Номер стандарт з усіма зручностями в бюджетному пансіонаті — від 250 гривень за одну людину, напівлюкс — від 350 гривень.
  4. Готелі, що мають власний басейн, терасу для засмаги, дитячий майданчик, покращені номери, власний пляж («Сан Марино», «Дельфін», «Brazil», «Берізка») пропонують «стандарти» за 500-700 гривень, двокімнатні «люкси» за 1100-1300 гривень.
  5. Комфортний номер прямо біля моря (готель Атлантік, Каліфорнія, Міленіум, Перлина) обійдеться в середньому 1800 гривень.
  6. Курортники, які віддають перевагу відпочинок всередині готелю по системі «все включено», можуть забронювати номер або віллу в парк-готелі «Елізіум». Вартість 2000-5000 грн за двох з триразовим харчуванням.

Ціни на відпочинок і житло в Коблево можуть змінюватися, в залежності від сезону. Орендою житла краще турбуватися заздалегідь, щоб отримати бажане за доступною ціною.

Особливості розміщення

Село Коблево та однойменний курорт знаходяться один від одного на відстані 4-х кілометрів. Всі бази, пансіонати та готелі розташовані на березі моря курорту Коблево. Приватного сектора як такого на курорті немає. Зняти кімнату в приватному будинку можна безпосередньо в селі. Тоді вам набагато ближче буде Тилігульський лиман, ніж Чорне море.

Територія курортного містечка умовно розділена на молдавські та миколаївські бази. Основні розваги, в тому числі й нічні, зосереджені в молдавській частині. Миколаївську частину вибирають для сімейного або спокійного відпочинку. Винайняти житло в Коблево недорого можна якраз в приватному секторі або в районі молдавських баз.

Переваги відпочинку в Коблево:

  • Чисте море, без водоростей і мулу, пологий вхід. Діти будуть щасливі, а батьки спокійні.
  • Всього лише в 50 кілометрах знаходиться Одеса. Їхати з екскурсією або самостійно, вирішувати вам!
  • Два аквапарки та дельфінарій, водні атракціони, десятки диско-барів, сотні ресторанчиків і кафе. Нудьгувати не доведеться!
  • Житло в Коблево враховує інтереси кожного курортника. Є, де намет поставити, є будиночки з мінімумом зручностей, номери середнього класу комфорту і готелі, розраховані на заможних відпочивальників.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Закарпаття: прокуратура ...

КОМЕНТАРІ