Шашіль vs НВЧ поле

Шашіль vs НВЧ поле

31.05.19 18:44 0 4801

Шашіль (короїд) - це небезпечний шкідник, який харчується деревом. Якщо не вжити під час заходів боротьби з шашелем то від меблів або інших дерев'яних конструкцій будинку залишиться тільки пил. Особливо чутливі до них такі місця, як: дерев'яні підлоги, крокви та перекриття покрівлі, каркасні частини меблів (диванів, шаф, крісел).

Найефективнішим методом боротьби з шашелем є пряме знищення деревини шляхом її повного спалювання. Але цей метод є прийнятним лише тоді, коли дошки або частину меблів ви можете дозволити собі викинути. А що ж робити якщо шашіль завівся в тільки що відремонтованому будинку під настеленою підлогою або в недавно куплених меблях?

Вихід з цієї ситуації є! Найбільш ефективний метод боротьби з шашелем — це використання нових технологій, а саме НВЧ мікрохвильового інноваційного обладнання зі 100 % ефективністю. До речі, придбати його можна на сайті https://shashel.net.

Знищення шкідників мікрохвилями — НВЧ полем

Мікрохвилі не такі небезпечні як інсектициди та гази якими обробляють приміщення в якому завівся шашіль. Вплив НВЧ поля призводить до загибелі шкідників без шкоди для деревини та навколишнього середовища.

Специфіка методу впливу мікрохвиль на шкідників деревини така, що вони нагрівають деревину до температури вище 56 градусів при яких всі жуки короїди та інші деревоточці гинуть безповоротно.

Прогрів деревини здійснюється швидший там де є підвищений вміст вологи, тобто там де спостерігається найбільше скупчення шкідників, які за своєю структурою на 80 % складаються з вологи.

Основні переваги НВЧ методу боротьби з шашелем:

  1. Можливість лікування дерева навіть під шарами лаку, фарби, глини та гіпсокартону.
  2. Безпека для деревини та навколишнього середовища.
  3. Відсутність залишків хімікатів після санітарної обробки приміщення.
  4. Можливість застосування локально.
  5. Не потрібно підлаштовуватися під температуру навколишнього середовища (роботи можна виконувати цілий рік).
  6. Можливість застосування як для будівельних конструкцій (підлоги, стіни, крокви, перекриття), так і для меблів (шафи, ліжка, дивани, крісла, столи) та музичних інструментів (скрипки, гітари, роялі).

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Яка меблі потрібні в ...

КОМЕНТАРІ