Equides Club - заміський кінно-спортивний клуб під Києвом

Equides Club - заміський кінно-спортивний клуб під Києвом

03.06.19 21:44 0 4727

З приходом теплої пори року потрібно не втрачати часу та якомога частіше перебувати на природі. Приводом вибратися з будинку можуть бути як звичайні вихідні, так і знаковий захід, відзначити яке можна з друзями або родиною. Найголовніше — вибір місця відпочинку. Бажано, щоб воно було за містом, мало за потрібне комфортом і могло вмістити потрібну кількість людей.

Ресторан Equides під Києвом

Перерахованими вище параметрами володіє заміський ресторан Equides під Києвом. У Equides Club можна приїжджати як посеред тижня, так і в вихідні, брати з собою друзів і дітей. Однак варто враховувати, що до кінця тижня ціни вище.

З моменту відкриття Equides вже відомий багатьом киянам і жителям області, деякі встигли тут відзначити своє весілля або день народження. Для цих цілей клуб підходить ідеально, тому що розташований на великій території та може запропонувати не тільки ресторан, але й безліч інших активних розваг. Таким чином захід стане веселим і цікавим, який запам'ятається всім на довгий час.

У розпорядженні гостей найкраща кухня, страви приготовані на мангалі. Фуршет на свіжому повітрі в сумісництво з активними розвагами перетворить відпочинок у неймовірну пригоду.

База відпочинку Equides

Ті, хто віддає перевагу відпочинку за Києвом, найбільш часто шукають бази відпочинку з затишними комфортними будиночками, наявністю водойми та місця, де можна було б приготувати шашлик. Однак заміський клуб https://equides.com.ua/services/baza-otdyha/ може запропонувати набагато більше:

  1. квадроцикли;
  2. рибалку;
  3. тир;
  4. пейнтбол;
  5. Кінну їзду;
  6. басейн;
  7. тренажерний зал і багато іншого.

Тут, за містом, кожен зможе провести час так, як він захоче. Цей час буде проведено цікаво і з користю, на свіжому повітрі.

Оскільки даний комплекс є кінно-спортивним, то в розпорядженні відвідувачів як інструктори по кінної їзди, так і величезний майданчик для тренувань. Всього кілька професійних уроків кінної їзди в Equides Club вистачить для того, щоб налагодити контакт з твариною, навчитися триматися в сідлі і їздити верхи. Починаючи зі звичайних кінних прогулянок можна навчитися спортивній їзді верхи. Більш досвідчені наїзники можуть долати спеціальні перешкоди, якими обладнані майданчики.

В даному клубі дуже часто можна зустріти знаменитостей з України. Сюди вони приїжджають, щоб відпочити від міської суєти та вдихнути ковток свіжого повітря.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Як вибрати автосалон для ...
Наступна новина: Поліамідне кріплення - ...

КОМЕНТАРІ