Фундаментні роботи: що потрібно знати?

Фундаментні роботи: що потрібно знати?

04.06.19 22:56 0 2543

Більшість людей знають про те, що найбільш важливим етапом в будівництві, є заливка фундаменту. Від того, наскільки якісно та надійно виконана ця стадія будівництва, залежить все подальше життя будинку. Саме з цієї причини, необхідно дуже серйозно і ретельно проводити фундаментні роботи, та, безумовно, виконувати це повинні лише досвідчені та високопрофесійні майстри.

Фундамент є найважливішою частиною будь-якої будівлі. Основним його завданням є правильний розподіл ваги будинку на ґрунт. Щоб правильно вибрати фундамент під котедж під ключ, необхідно знати його основні типи та особливості.

Професійне будівництво фундаменту

Даний вид робіт, відноситься до непростих, як комусь може здатися, заходів. Досить часто при їх виконанні, приготовані траншеї повністю закидають гравієм, а потім заливають розчином бетону, не беручи до уваги на такі показники, як характеристики ґрунту, та відповідність відбудовувати фундамент майбутнього будинку.

Фундаментні роботи під ключ

Після таких дій, зовсім не дивуватися, що через невеликий проміжок часу, максимум 2-3 роки, після завершення будівництва будинку, в його стінах з'явиться тріщини та інші пошкодження, надалі постійно прогресуючі. Щоб позбутися від цієї проблеми, є 2 способи:

  1. наповнювати розчином, що істотно знижує експлуатацію будинку;
  2. або ж, повний ремонт фундаменту, але це складна і дорога робота.

Компанія "RS-bud" пропонує фундаментні роботи Львів, при цьому гарантує високу якість та прийнятні ціни.

Порядок дій:

  • Перш, ніж почати будь-які будівельні маніпуляції, виконується розбивка і підготовка до фундаменту ділянки під ключ. А це справа важлива і відповідальна.
  • Підготовка до фундаменту ділянки повинна бути виконана фахівцями, при необхідності, з використанням спецтехніки.
  • Вибір типу фундаменту для будинку. Від якості виконаних фундаментних робіт, залежить термін служби та міцність будинку. Вибираючи тип фундаменту, потрібно враховувати його форми та методу опори його на ґрунт, а також кліматичні характеристики місця будівництва.

Найпопулярніші типи фундаментів:

  1. Стрічковий;
  2. Збірно-бетонний;
  3. Із з/б елементів;
  4. Збірно-монолітні;
  5. Монолітні;
  6. Із бутобетонної та бутової кладки.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Светодиодный экран - где ...
Наступна новина: 8 преимуществ удаленной ...

КОМЕНТАРІ