Луценко про загибель 5-річного хлопчика: запобіжний захід поліцейським оберуть 4 червня

Луценко про загибель 5-річного хлопчика: запобіжний захід поліцейським оберуть 4 червня

05.06.19 11:09 0 1076
Генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що за фактом загибелі 5-річного хлопчика у місті Переяслав-Хмельницький на Київщині двом поліцейським 4 червня буде оголошена підозра з перекваліфікацією «умисне вбивство».

«5-річний хлопчик Кирило, який став жертвою двох п'яних поліцейських у Переяславі-Хмельницькому, що розважалися з вогнепальною зброєю, помер у лікарні. Поранення було вкрай тяжким. У зв'язку із цим прокурори Київської обласної прокуратури змінюють підозру з перекваліфікацією скоєного ними злочину на ч.2 ст. 115 КК України (умисне вбивство) Підозри будуть завтра вручені двом поліцейським в Голосіївському райсуді зранку о 9:00, де їм обиратиметься запобіжний захід. Прокуратура наполягатиме на триманні під вартою», – написав Луценко у Facebook.

За словами генпрокурора, він підписав листа на ім'я міністра МВС Арсена Авакова з вимогою «зняти відповідального за п'яне дикунство керівника райвідділу поліції». Аваков наразі ситуацію із причетністю поліцейських до загибелі дитини не коментував.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Нафта продовжує обвал: ...
Наступна новина: СБУ офіційно відмовилась ...

КОМЕНТАРІ