пластикові вікна

Переваги пластикових вікон

05.06.19 00:55 0 6142

За багатьма параметрами вікна з дерева програють аналогам з полівінілхлориду, тому їх все частіше міняють на пластикові. Конструкції з ПВХ забезпечують високий рівень теплоізоляції та безпеки, вони міцні та довговічні, екологічні, естетично виглядають й практично не потребують догляду.

Чому в багатоповерхових будинках зустрічаються дерев'яні вікна?

Багато домовласників не поспішають міняти типові віконні системи з рамами з деревини на пластикові. Причини різні:

  • обмежений бюджет;
  • тривалий ремонт;
  • відсутності надійного підрядника.

Про доцільність монтажу ПВХ-вікон сперечаються лише ті, хто не знає про їх переваги.

На відміну від виробів з дерева пластикові вікна не потрібно щороку утеплювати ватою, поролоном, заклеювати в них зазори на зиму, чистити рами від утеплювачів по весні, гарантувати і фарбувати, щоб уникнути розсихання. Дерев'яні ж вікна складно обслуговувати, і вони сильно пропускають шум з вулиці, пил, недостатньо герметичні.

Деревина екологічно безпечна, але й ПВХ не токсичний. Він невимогливий у догляді та довговічний. Дерев'яний профіль служить до 15 років, а сучасний із пластику може експлуатуватися до 60 років, зберігаючи свої властивості.

Далі, ми розглянемо основні переваги пластикових вікон, а розповість нам про це співробітник заводу "Горница": https://zavod-gornica.ru/uslugi/kredit-na-okna.htmlі, в якому безпосередньо можна їх придбати в кредит на вигідних умовах.

7 причин встановити пластиковий профіль:

  1. Теплоізоляція. Першими склопакети з пластиковими рамами почали встановлювати німці. Вони дбали про економію коштів на дороге опалення. Популярність ПВХ-вікон невипадкова: вони надійно утримують тепло всередині приміщення, захищають останнє від протягів, холоду, дощу та снігу. Практичні українці активно змінюють конструкції з дерева на пластикові й економлять на енергоресурсах.
  2. Шумоізоляція. Тиша сприяє ефективній роботі, гарному самопочуттю, більш тривалому життю. Комфортну звукоізоляцію в приміщенні здатний забезпечити ПВХ-профіль зі склопакетом. Виріб утримує до 60 % шуму, тим самим скорочуючи на 60 % ймовірність виникнення мігрені та втоми. Це особливо актуально для жителів мегаполісів, де шум на вулиці в 2-3 рази вищий норми.
  3. Безпека. ПВХ-вікно - це додатковий захист від проникнення на об'єкт сторонніх. Пожежобезпечний і нетоксичний склопакет з однією камерою значно важче розбити, ніж стандартну віконну конструкцію, і злом займає в 5 разів більше часу.
  4. Стійкість до вітрових навантажень. ПВХ-профіль стійкий до тиску і не розбивається при сильному вітрі.
  5. Міцність склопакетів. Вона підвищується з використанням ударостійкої плівки, загартованого або підвищеної товщини скла - триплекса.
  6. Невимогливість до догляду. ПВХ-вікна не потрібно утеплювати, затирати, фарбувати. Доглядати за ними легко і швидко - достатньо мити 1 раз в 2-3 місяці.
  7. Дизайн. Конструкції із пластику у вигляді арки, прямокутника або кола, виглядають акуратно та стильно на відміну від дерев'яних радянських аналогів, покритих товстим шаром фарби. Пластик забарвлюється на виробництві і не вигорає на сонці десятки років.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Гра на музичних ...
Наступна новина: Приготовление еды в ...

КОМЕНТАРІ