ЖК

ЖК "Podil Plaza & Residence" в Києві

05.06.19 17:45 0 3249

Купівля квартири в сучасному житловому комплексі бізнес-класу - відповідальне фінансове рішення. Потенційному покупцеві варто ретельно вивчити інформацію про проект, щоб зробити дійсно зважений вибір. Одним з найбільш привабливих новобудов Києва сьогодні залишається ЖК "Поділ Плаза" від забудовника "Status Grouр": https://podil-plaza.com.ua/. Житловий комплекс передбачає привабливі умови для покупців квартир і орендарів комерційних приміщень.

Найбільш важлива інформація

Розглянемо ключові характеристики проекту. Забудовник - раніше мав назву "Березнякижитлобуд". За плечима компанії кілька успішних проектів: "Рів'єра", "Золотий Лев", "Статус Град", "Sky River". Це означає наявність досвіду в зведенні житлових комплексів різного масштабу, можливість оцінити існуючі проекти:

  • рівень комфорту;
  • динаміку будівництва;
  • можливі спірні моменти.

Особливості ділянки

Будівництво ведеться на вулиці Глибочицькій, яка знаходиться на кордоні історичних районів Подолу та центру. Корпуси житлового комплексу знаходяться безпосередньо біля підніжжя пагорба. Цікавий рельєф місцевості забезпечує хороший рівень озеленення.

Брак прибудинкової території буде компенсована завдяки парку, який забудовник планує розбити прямо на прилеглому схилі. Ділянка знаходиться поруч з метро "Контрактова площа", рух тут менш інтенсивне в порівнянні з іншими центральними вулицями.

Генплан і технології

Забудовник облаштовує сучасне трирівневу житло. Кілька нижніх поверхів займуть паркінг, торговий і спортивний центр, офісні приміщення. Вище знаходяться житлові поверхи. На дах планується частково перенести прибудинкову територію, облаштувавши тут кафе та іншу інфраструктуру для відпочинку.

Терміни здачі і умови інвестування

Купити квартиру в Києві в розстрочку в ЖК "Поділ Плаза" можна безпосередньо у забудовника через біржу "Перспектива-Коммодити" при внесенні не менше 50 % від вартості квартири. Конкретні умови фіксуються в договорі купівлі-продажу, який реєструється нотаріусом.

Після завершення виплат забудовник надає акт прийому-передачі власності. Продажі в різних секціях стартували ще в 2016 році. На 2019 рік запланована здача великого обсягу робіт, після чого очікується динамічне зростання цін на готові квартири.

Освоєння навколишнього простору

Київ знаходиться в стані розвитку, тому на Глибочицькій ведуться роботи по зведенню ще кількох житлових комплексів (від інших забудовників). У планах міської влади реконструкція вулиці, яка дозволить оптимізувати трафік і поліпшити комерційну інфраструктуру.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Откройте для себя ...

КОМЕНТАРІ