Гройсман ініціює створення міжвідомчої групи для перевірки встановлення цін на газ «Нафтогазом»

Гройсман ініціює створення міжвідомчої групи для перевірки встановлення цін на газ «Нафтогазом»

06.06.19 10:22 0 542
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман ініціює створення міжвідомчої робочої групи для перевірки процесу встановлення цін на газ НАК «Нафтогаз». Про це він заявив під час засідання Кабінету міністрів 5 червня.

« ми ухвалюємо рішення, яке їх (керівництво НАК «Нафтогаз України») поверне на землю. Вони накрутили ціни до 8800 (грн за тисячу кубометрів газу) по деяких регіонах. Знову будуть тикати пальцями, що це уряд зробив чи хтось ще? Ні, це зробив «Нафтогаз»! І я наголошую, що ніхто це терпіти не буде. Ми говорили це неодноразово», – наголосив прем'єр.

Гройсман зазначив, що у випадку відмови «Нафтогазу» відкрити відповідні документи, він вважатиме, що «вони приховують маніпуляції і фальсифікації формування ціни».

Глава уряду також поставив вимогу керівництву НАК «Нафтогаз України» вже в найближчий час представити прогноз подальшого зниження ціни на газ – відповідно до світових ринкових тенденцій.

Гройсман заявив, що уряд зобов'яже НАК «Нафтогаз» встановити ціну на газ для населення в червні 8 тисяч гривень за тисячу кубометрів, а в липні – 7,7 тисячі гривень. /**/ /**/ /**/

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі завершився ...
Наступна новина: На Закарпатті судитимуть ...

КОМЕНТАРІ