Рівненщина: прокуратура області скерувала до суду обвинувальний акт стосовно сільського голови за отримання 700 доларів США неправомірної вигоди

Рівненщина: прокуратура області скерувала до суду обвинувальний акт стосовно сільського голови за отримання 700 доларів США неправомірної вигоди

06.06.19 10:13 0 503
Під процесуальним керівництвом прокуратури Рівненської області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом одержання одним із сільських голів області неправомірної вигоди, яке поєднане із вимаганням такої.

В ході досудового розслідування слідчими СУ ГУНП в Рівненській області встановлено, що посадовець вимагав та одержав від громадянки неправомірну вигоду у сумі 700 доларів США за вчинення дій щодо надання дозволу на розміщення рекламних конструкцій в населених пунктах, що входять до об'єднаної територіальної громади, керівництво якою він здійснює.

Прокуратурою області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України.

Судом обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту на певний час доби.

Довідково: відповідно до вказаної статті Кримінального кодексу України, за скоєне обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У травні Україна вчасно ...
Наступна новина: У Судані під час протестів ...

КОМЕНТАРІ