Сергій Надал нагородив тернопільських спортсменів за чергові перемоги у всеукраїнських змаганнях

Сергій Надал нагородив тернопільських спортсменів за чергові перемоги у всеукраїнських змаганнях

07.06.19 08:00 0 532
6 червня на початку засідання 35-ої сесії міської ради очільник Тернополя Сергій Надал привітав тернопільських спортсменів та їхніх тренерів за чергові високі спортивні досягнення та вручив їм подяки і цінні подарунки.

Міський голова, зокрема, нагородив: команду КЗ «Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи з футболу та інших ігрових видів спорту» за перемогу в чемпіонаті України з футзалу серед юнаків 2006 р.н. сезону 2018/2019 років.; команду КП «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №1» за перемогу в Чемпіонаті України з волейболу "Дитяча ліга" серед юнаків 2004 р.н. сезону 2018/2019 років, а також команду Тернопільського гандбольного клубу «Економ – Університет» за перемогу в чемпіонаті України з гандболу серед жінок вищої ліги сезону 2018/2019 років.

"Я дякую спортсменам, їхнім тренерам та батькам за ці чергові спортивні перемоги для нашого міста, а також усім депутатам за спільну підтримку спортивних закладів міста та фінансування потреб наших спортсменів", - зазначив Сергій Надал.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ