На міжнародних змаганнях у Шотландії Україну представлять 6 військових

На міжнародних змаганнях у Шотландії Україну представлять 6 військових

09.06.19 08:12 0 428
Шестеро військовослужбовців представлять Україну на міжнародних змаганнях The Cateran Yomp 8-9 червня у Шотландії. Ці змагання передбачають марш-кидок ветеранів Збройних сил США, Великобританії, України, Данії, Грузії, Австралії, Канади через гори у три етапи – 87 (золото), 58 (срібло) і 35 (бронза) кілометрів.

Як повідомив Радіо Свобода один з організаторів змагань від України, директор благодійного фонду «Ветеранська десятка» Володимир Гаврилов, участь у таких змаганнях допомагає бійцям і ветеранам, які були поранені в боях, налагодити контакт із військовими з інших країн – обмінятися військовими історіями та інформацією з питань реабілітації.

«Цього року до марш-кидка через шотландські гори підготувались шестеро українців: троє армійців (один з яких, не зважаючи на ампутацію, продовжує службу у лавах ЗСУ), один боєць Національної гвардії та двоє ветеранів АТО. Кожен з учасників, отримавши поранення під час бойових дій, після лікування та реабілітації повернувся до активного життя», – розповів Гаврилов. /**/ /**/ /**/

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 15 жінок на Тернопільщині ...
Наступна новина: Тереза Мей залишає посаду ...

КОМЕНТАРІ