Міський голова нагородив тернопільських представників ЗМІ з нагоди Дня журналіста

Міський голова нагородив тернопільських представників ЗМІ з нагоди Дня журналіста

09.06.19 08:45 0 1389
Із професійним святом тернопільських медійників привітали у приміщенні міської ради. З нагоди Дня журналіста очільник Тернополя Сергій Надал висловив подяку працівникам засобів масової інформації за вагомий внесок у формуванні громадської думки, оперативне висвітлення подій, активну і цілеспрямовану працю на благо Тернополя та високий професіоналізм у роботі. Кращі представники галузі були нагороджені Нагородними знаками міського голови та цінними подарунками.

«Ваша професія – одна з тих, в які приходять за покликом небайдужого серця, адже саме Ви, представники газет, інтернет-агенцій, радіо та телебачення, формуєте громадську думку та відстоюєте інтереси людей, допомагаєте аналізувати проблеми і знаходити ефективні шляхи їх вирішення, - наголошує Сергій Надал. - Ви є справжньою Четвертою владою. І як свого часу підкреслив Великий Українець Блаженніший Любомир Гузар: «Журналістика – це більше ніж професія. Журналістика – це не тільки репортерство: піти, побачити й розповісти про те, що відбувається. Журналістика – це спосіб життя». Тому дякую усім Вам за повсякденну самовіддану працю та за служіння людям, громаді, Україні».

Міський голова побажав представникам медіаспільноти нових звершень, реалізації усіх творчих планів і задумів та вдячних читачів, глядачів і слухачів.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Дагестані затримали ...
Наступна новина: Воїни з Тернопільщини ...

КОМЕНТАРІ