Наталія Мосейчук запросила Тіну Кароль до школи Супергероїв

Наталія Мосейчук запросила Тіну Кароль до школи Супергероїв

10.06.19 19:40 0 6516

До Дня захисту дітей у школі Супергероїв, що в Охматдит відбувся Урок мрій з Тіною Кароль та Наталією Мосейчук, на якому зірки разом з маленькими пацієнтами говорили як треба вчитися мріяти по-справжньому і бачити широкі горизонти, знати, як треба йти до мети, не здаватися, бо мрія відкриває життєве покликання. Наталія Мосейчук і фонд Ти не один 1+1 медіа продовжують звертати увагу на реформу створення шкіл у дитячих лікарнях, і як це допомагає в лікуванні і в психологічній підтримці.

Під час терапевтичного уроку говорили, що тільки 10% українських дітлахів віком від 5 до 12 років плекають мрію про нематеріальні речі. Це мрії без меж. Решта 90%, мріють суто про матеріальне — гаджети, іграшки, подорожі. А це не є мрії, це інструменти до мети, по суті просто бажання. Важливо розрізняти і розуміти ці поняття.

На уроці мрій діти малювали свої ідеї. Вони мріють одужати, стати художником, психологом, співаком, блогером, отримати собаку. Наталія Мосейчук та Тіна Кароль теж малювали свої мрії – популярна співачка мріє про Дружбу, а ведуча має спільну мрію з молодшим сином Матвієм – це дім для друзів наших менших з назвою «Гав.Няв»

«Мрія- це така далека ціль, до мрії треба йти покроково, щодня робити дії назустріч,  і можливо мрія здійсниться завтра, а може через 2 тижні, а може через 10 років. Розповідайте своїм батькам про мрії, всім, кому довіряєте, адже одного разу ваша мрія може здійснитися.  І вам зможуть допомогти. Мріяння — перший стимул до того, щоб розпочати велику справу  та стати здоровим» - прокоментувала Наталія Мосейчук куратор соціального проекту Право на освіту.

На згадку про зустріч  у школі Супергероїв Тіна Кароль залишила побажання маленьким мрійникам: «Мрій сміливо!»

«Головна перешкода на шляху до мрії – це страх. Мріяти треба без обмежень, фантазуючи неймовірні сюжети. Головне вірити в себе» - ділиться своїми порадами Тіна Кароль, чарівниця проекту Здійсни мрію.

Приєдналася до уроку Мрій і відома серед дітей блогерка-художниця – Аня Ломакіна, яка спеціально приїхала зі Львова, щоб навчити дітей малювати їхні мрії і приєднуватися до марафону #моядитячамрія. Всі ці малюнки обов’язкового полетять до зірок у спеціальному Промені за підтримки Державного космічного агентства.

На урок до класу завітали діти з різних відділень Охматдиту серед них були присутні Артем Батрак і Юля Ляхоцька –які давно мріяли зустрітися з Тіною Кароль.  Їхня мрія також здійснилися! Вони познайомились зі своїм кумиром.

Дуже важливо, щоб до дітей в лікарні приходили вчителі і допомагали їм вчитися, розвиватися, надихали їх отримувати нові знання, планувати свою майбутню професію. Після Тіни до школи Супергероїв завітав ще один гість – юний блогер, син Потапа, Андрій Потапенко  - розповісти дітям більше про соцмережі та блоги.

Концепцію Всеукраїнського уроку Мрій розробили найкращі вчителі з ТОП-20 конкурсу Global Teacher Prize Ukraine 2017 разом з командою Освіторії та куратором проету Право на освіту Наталією Мосейчук. Узяти за основу розроблений урок та провести його у будь-якій школі України можна на порталі Освіторія за лінком: https://osvitoria.media/experience/stvoryuyemo-urok-mriyi-majster-klas-vid-najkrashhyh-uchyteliv-ukrayiny/. Уроки рекомендовані Міністерством освіти і науки України, і за півроку в школах у різних містах відбулися вже понад 7000 таких уроків мрій, і цей рух триває.  

Куратор премії вчителів Наталія Мосейчук як і минулі два роки оголосила власну номінацію «Вибір серцем» для всіх вчителів, які подадуть заявки, незалежно від ТОП 50 чи ТОП 10. Подарунком у 2019 році від ведучої для вчителя стане грошова винагорода 70 тисяч гривень на поїздка у Дубай на освітній форум Global Teacher Prize: http://globalteacherprize.org.ua.


Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Преимущества наличия ...
Наступна новина: У Рівненській області через ...

КОМЕНТАРІ