У Рівненській області через бійку до в’язниці

У Рівненській області через бійку до в’язниці

11.06.19 10:00 0 591
Корецьким районим судом винесено обвинувальний вирок щодо жителя Корецького району за вчинення ним кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КК України, а саме завдання умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

Прокуратура, зайнявши принципову позицію щодо невідворотності покарання за посягання на життя і здоров'я людини, довела наявність у діяннях обвинуваченого складу кримінального правопорушення, а також необхідність застосувати до останнього покарання, пов'язаного із ізоляцією від суспільства.

Під час судового розгляду встановлено, що обвинувачений після вживання алкогольних напоїв, перебуваючи на вулиці, під час спровокованого ним конфлікту, з мотивів особистої неприязності, почав умисно наносити потерпілому удари руками і ногами по голові та в область грудної клітки. Внаслідок отриманих травм потерпілий помер.

Суд, повно та неупереджено вивчивши докази по справі, визнав обвинуваченого винним у вчиненні кримінального правопорушення та призначив покарання у виді 7 (семи) років позбавлення волі. Наразі рішення суду не набрало законної сили.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: З 2015-го жителям ОРДЛО ...

КОМЕНТАРІ